מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תיק עבודות עבור ועדת קבלה לתרפיה באומנותעידית03/04/2016
שלום לכולן,
אשמח לקבל מעט פירוט על תיק העבודות שצריך להביא לועדת הקבלה לתואר השני. מה מחפשים לבדוק שם? איזה חומרים טכניקות וכו'...
כמו כן מה המשקל לדעתכן, למדתי את שעות האומנות הנדרשות אבל אני מגיעה מעולם הטיפול וחוששת שהאומנות לא תהיה מספקת עבורם...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תיק עבודות עבור ועדת קבלה לתרפיה באומנות - תגובה
ד``ר עפרה קמר04/04/2016שלום רב
השאלה לאיזה מוסד את מתכוונת להרשם. בכל מוסד הכשרה הדרישות שונות.
אני מניחה שהמשותף לכל המוסדות היא הדרישה לאוטטנטיות בעבודות, לעבודות שמביעות משהו מעולמך הרגשי ולא להציג רק טכניקות באמנות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסמינר הקיבוצים ודוד ילין
עידית05/04/2016קודם כל תודה על התגובה!
צפויות לי שתי ועדות בסמינר הקיבוצים (דורשים בין 10 ל15 עבודות) ודוד ילין שדורשים 5 עבודות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסמינר הקיבוצים ודוד ילין - תגובה
ד``ר עפרה קמר05/04/2016הדרישה בדוד ילין - 5 עבודות בטכניקות שונות. חשוב הביטוי האישי הרגישי.
אני לא יודעת בקשר לסמינר הקיבוצים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תואר שני בהבעה ויצירה למטפלים מנוסיםיעל16/03/2016
שלום,
אשמח לדעת אילו מוסדות מאפשרים השלמה לתואר שני עבור מטפלים מנוסים בעלי תעודה? כלומר, תואר שני מקוצר (שנה).
אני דרמה תרפיסטית בעלת תעודת מטפל, אך לא תואר שני.
אני יודעת על אוניברסיטת חיפה ותל-חי.
האם ישנם מקומות נוספים?
תודה,
יעל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תואר שני בהבעה ויצירה למטפלים מנוסים - תגובה
מיה גל M.A.16/03/2016שלום יעל,
אם אינני טועה יש מסלול כזה גם במכללה לחברה ואומנויות (לשעבר אונ' לסלי).
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תעודה או תואר. מהו ההבדל העיקרי?דנה05/03/2016
שלום. אני בעיצומן של לימודי ההשלמה של שעות באומנות.
נרשמתי לכמה מקומות ועדיין אני מנסה לברר את ההבדל המהותי בין תואר שני לתעודה. ( אגב, התעודה שאני מבררת היא של מכללת בית וגן בירושלים)
1. האם אכן יש הבדל בסיכויי הקבלה שלי לעבודה אחר כך?
2. האם אפשר לעבוד במשרד החינוך עם תעודה?
3.האם יש כבר חידוש לחוק?
בעצם , האם זה אותו דבר ו״תואר שני״ זה פשוט שם יפה יותר , ובהחלט שם יקר יותר?
אודה לכם על תשובה כדי שאדע איך להתנהל מכאן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תעודה או תואר. מהו ההבדל העיקרי? - תגובה
מיה גל M.A.06/03/2016שלום דנה,
כל מקום טיפולי מחליט מהם תנאי הקבלה שלו, ומן הסתם יש מקומות שיעדיפו בעלי תואר שני ויש כאלה שלא. הצעת החוק טרם עברה, אולם קיים צפי כי בעתיד אכן יידרש תואר שני ועל כן נדמה לי שאם הדבר ניתן, ועל מנת להתכונן לעתיד הצפוי, עדיף ללמוד לימודים המקנים תואר שני על פני לימודי תעודה. בסופו של דבר, בשלב זה וכל עוד החוק לא עבר, ההחלטה נתונה בידייך לפי אפשרויותייך הכלכליות והאחרות.
בהצלחה,
מיה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם תעודת ארט תרפי במכללת ביטוי מוכרת במשרד החינוך ובמשרד העבודהיעל28/02/2016
אני בודקת אפשריות ללימודי ארט תרפי במכללת ביטוי. התעודה שמקבלים בתום הלימודים היא בחסות הקריה האקדמית אונו. האם התעודה מוכרת במשרד החינוך ובמשרד הבריאות, האם בוגרי מכללת ביטוי משתלבים בשוק העבודה עם התעודה שמקבלים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם תעודת ארט תרפי במכללת ביטוי מוכרת במשרד החינוך ובמשרד העבודה - תגובה
ד``ר עפרה קמר28/02/2016לא ידוע לנו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמוכרת על פי החוק
לילי שוב12/06/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמוכרת על פי החוק - תגובה
ד``ר עפרה קמר12/06/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מעוניינת ללמוד תואר שני טיפטל באומנותנור22/02/2016
היי
אני אחות מוסמכת במקצוע; סיימתי תואר ראשון בסיעוד באונבירסיטת תל אביב בציון 82.
אני מאוד מעוניינת ללמוד תואר שני - תרפיה באומנות.
אני יודעת שאחד מהתנאי קבלה לתואר שני לטיפול באומנות הוא להיות עם ציון 85 בתואר ראשון.
מה ההמלצה שלכם האם להשלים את הקורסים שחסרים לי בפסיכולוגיה ושעות באומנות ובסופו לעבור וועדת חריגים או לעשות תואר ראשון - הכנה לטיפול באומנות ואז לקבל 85 ואז הסיכוי להתקבל לתואר שני טיפול באומנות יותר קל.
אפשר לדעת מה הסיכוי להתקבל אחרי שאני משלימה מה שחסר לי והציון שלי 82 בתואר ראשון?? מישהו יודע מה הולך בוועדת חריגים !!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מעוניינת ללמוד תואר שני טיפטל באומנות - תגובה
ד``ר עפרה קמר22/02/2016האם חסרים לך כל קורסי הפסיכולוגיה וגם 300 שעות אמנות?
לצערי במצב כזה הסיכוי שלך להתקבל הוא לא גבוה , מה גם שהממוצע שלך נמוך.
עדיף להגיע עם הקורסים החסרים ושעות האמנות ואז יש לך סיכוי יותר גבוה להתקבל דרך וועדת חריגים, במידה ואת עוברת את וועדת הקבלה.
בקשר לתואר ראשון, מניחה שיקח לך כשלוש שנים לסיים אותו. גם אז תצטרכי את קורסי הפסיכולוגיה ושעות אמנות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לשאלה
נור22/02/2016אם אני עושה את הקורסים שחסרים לי ומשלימה שעות האומנות, אז הסיכוי שלי יהיה גבוה. הבעיה שלי לא עם ההשלמות אלא עם ממוצע תואר ראשון שיש לי. אני לא יודעת מה יקרה בועדת חריגים!!
האם כדאי לעשות תואר ראשון - הכנה לתרפיה באומנות שזה שנתיים באונבירסיטת חיפה במקום לעשות את הקורסים ושעות האומנות ובסוף לא אתקבל בוועדת חריגים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לשאלה - תגובה
ד``ר עפרה קמר22/02/2016קשה לי לענות לך. מאחר וכל מוסד לימוד רשאי לקבל 10%חריגים בשל ממוצע נמוך. תלוי לאן פונה וכמה חריגים כבר התקבלו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השלמות בימים מרוכזים במבוא לפסיכולוגיה ובפסיכופיז באיזור חיפהאיב26/01/2016
שלום!
אשמח לדעת היכן ניתן להשלים קורסים מרוכזים או מקוונים במבוא לפסיכולוגיה 2 נק' ובפסיכופיזיולוגיה 2 נק באיזור חיפה.
תודה על התייחסותכם.
איב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שעות במקום מוכר ושעות במקום לא מוכר
איב26/01/2016שאלה נוספת הנוגעת לשעות מעשיות באומנות.
שעות במקום מוכר- יש בידי תעודת בגרות, 10 יח' באומנות, מהן מכירים ב 200 שעות מתוך ה300. בנוסף עשיתי קורס ציור 60ש .חסרים לי 40 לשעות המוכרות. כיצד אני משלימה אותן?
ובשעות הלא מוכרות - רציתי לדעת האם תעודה מקצועית, 112ש' של מאפרת ביוטי ופנטזיה, מתוכם ישנם שעות באיפור פנטזיה פנים וגוף יכולות להיות שעות המוכרות כאומנות אחרת?
תודה
איב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשלמות בימים מרוכזים במבוא לפסיכולוגיה ובפסיכופיז באיזור חיפה - תגובה
ד``ר עפרה קמר28/01/2016תנסה לבדוק באורנים. או במכללות אחרות בסביבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חיפוש עבודה בתרפיהמירי גלר26/01/2016
סימתי תאר שני מטעם אוניברסיטת חיפה מסלול מטפלות בהבעה ויצירה מנוסות וברצוני להכנס למקום עבודה טוב באוכלוסיה הדתית. אילו פעולות עלי לנקוט בחיפוש?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - תואר שני התרפיה באומנות חזותיתליאל22/01/2016
שלום רב, אני מעוניינת להירשם לתואר שני בתרפיה באומנות חזותית. השאלה שלי היא, איזה מוסדות נחשבים טובים הן מבחינת איכות המרצים והן מבחינת אפשרויות התעסוקה לאחר התואר? משמע איזה מוסד יפתח לי יותר דלתות לאחר סיום התואר. תודה רבה מראש, ליאל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תואר שני התרפיה באומנות חזותית - תגובה
ד``ר עפרה קמר22/01/2016ליאל שלום
אנחנו לא נוהגים להמליץ על תוכנית זו או אחרת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הצעת החוקתות26/12/2015
שלום רב.
אני סטודנטית לטיפול באמנות. התעניינתי במצב הצעת החוק, אך לא הצלחתי להבין היכן זה עומד כיום (לא באתר הכנסת ולא בזה של יה"ת), האם תוכלי להפנות אותי למקורות בנושא?
תודה,
תות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הצעת החוק - תגובה
ד``ר עפרה קמר04/01/2016שלום רב
יהת נמצא בדיונים עם משרד הבריאות, אבל עדיין אין התקדמות ממשית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השלמת שעותהילה30/11/2015
שלום,
אני בעלת תואר ראשון בייעוץ חינוכי ות. הוראה בחינוך מיוחד ועם ניסיון בתחום זה ושוקלת לימודי תרפיה באומנות. אני כיום נמצאת בחל"ת וחושבת לנצל את השנה הזו על מנת להשלים את השעות באומנות.
רציתי לשאול האם זה אפשרי להשלים השנה את כל השעות בכדי שאוכל להתחיל ללמוד כבר בשנה"ל הבאה?
היכן ניתן לעשות השלמה של השעות באומנות באזור חיפה?
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השלמת שעות - תגובה
ד``ר עפרה קמר01/12/2015שלום רב
לצערי אינני מכירה מקומות בחיפה.
תבררי במוזיאון חיפה. כמו כן אולי כדאי לבדוק בתוכנית בחיפה אם יש להם מקומות מומלצים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התלבטות ובקשה לעזרהדניאלה16/11/2015
שלום. אני בעלת תואר ראשון כללי וחשבתי לאחרונה ללמוד תרפיה באומנות.
אין לי כל קשר לתחום ולא ניסיון בכלל, ואני אפילו לא יודעת אם אני מתאימה ואצליח בזה.
כמובן שאני יודעת אני שאני צריכה להשלים את השעות עם כל הבאסה.
מה אתן ממליצות? האם באמת אפשר ללמוד את התחום בלי כל כישרון?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התלבטות ובקשה לעזרה - תגובה
ד``ר עפרה קמר17/11/2015דניאלה שלום.
האם את שואלת אם אפשר ללמוד את התחום ללא כשרון באמנות?
אולי תתחילי ללמוד שיעורי רישום וציור ותראי איך את מסתדרת עם התחום.
כמטפלת באמנות את צריכה לדעת טכניקות באמנות, שימוש בחומרים שונים וכ"ו.
שאלה שעולה מדבריך - אם אין לך כל קשר לתחום מדוע את בוחרת ללמוד דווקא טיפול באמנות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
דניאלה17/11/2015השאלה הגדולה היא האם זה טכניקות שלומדים יותר מאשר כישרון?
כי אני לא יודעת אם הכישרון הזה חבוי בי ,ואני כן מתחברת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך - תגובה
ד``ר עפרה קמר17/11/2015נראה לי שאת פשוט צריכה לנסות ללמוד אמנות ואז תדעי מה נכון לך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
דניאלה17/11/2015אוקי.
איך את חושבת שאני יכולה להגדיל את הסיכוים לי להתקבל תואר שני? למשל לעבוד בעבודה מסויימת שתיתן לי קצת נקודות זכות בראיון, קצת ניסיון וכו
אודה לתשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך - תגובה
ד``ר עפרה קמר17/11/2015דבר ראשון את צריכה לעמוד בתנאי הקבלה, ממוצע תואר ראשון 85 ומעלה, 7 קורסי מבוא בפסיכולוגיה שיטות מחקר וסטטיסטיקה, ו - 300 שעות אמנות ממוסד מוכר על ידי המלג או משרד החינוך.
בנוסף , אני מניחה שכל עבודה שתעשי עם אנשים יכולה להוסיף.
כמובן שעליך לעבור וועדת קבלה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך - תגובה - תגובה
מיה גל M.A.17/11/2015אוסיף ואומר שמעבר לשאלה אם את מתחברת לאמנות, השאלה היותר חשובה היא אם את מתחברת לטיפול באנשים. זהו לא דבר טריוויאלי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתעניין בלימודי טיפול באומנותרועי05/11/2015
היי מיה/עפרה,
אני מתעניין בלימודי טיפול באומנות. אני בוגר תואר ראשון במזרחנות וצרפתית מאונ' ת"א. כמו כן למדתי שנה שלמה במסלול לעיצוב תעשייתי בחולון (hit) ופרשתי בשל נסיבות אישיות.
מבחינת שעות מעשיות באומנות, אני לא צריך להשלים דבר (למדתי פיסול, רישום וציור וכן יש לי בגרות 5 יח' באומנות).
אני מתלבט מעט בנוגע ללימודים גם בשל סימני שאלה שיש לי לגבי מצב התעסוקה שלאחר סיום התואר ואשמח אם תענו לי על שאלה זו.
דבר נוסף, אני לא מגיע מהתחום, התואר הראשון שלי לא בפסיכולוגיה, אני לא עו"ס ובקיצור מגיע מעט מעולם אחר, אבל אני מחובר לעולם הטיפולי וכן לעולם האומנות. כמה הדבר חריג? זאת אומרת, מה אחוז תלמידי תואר שני שמגיעים עם תואר ראשון שאינו מהתחום הטיפולי/חינוכי?
ושאלה נוספת- מה החסרונות שלי כאדם שמגיע לתואר שני בתחום, ללא עבר/רקע בתחום?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מתעניין בלימודי טיפול באומנות - תגובה
ד``ר עפרה קמר05/11/2015שלום רועי
שים לב שלימודי אמנות בתיכון אינם נחשבים במנין שעות האמנות הנדרשות.
בשביל להתקבל אתה צריך 300 שעות אמנות ממוסד מוכר עי המלג או משרד החינוך.
על תשכח את קורסי הפסיכולוגיה שצריך להשלים לפני תחילת הלימודים.
בקשר לשאלתך על אחוז הלומדים שמגיעים מעולם הטיפול, אני חושבת שבערך 30% מגיעים מתחום עבודה סוציאלית ופסיכולוגיה, השאר מגיעים מעולמות תוכן שונים ומגוונים.
כך שאתה נמצא בקבוצה גדולה של לומדים ללא רקע/עבר.
נראה לי שהחשוב ביותר ללומדים טיפול הוא להיות בטיפול בעצמם שם נעשת הלמידה החשובה של מקצוע הטיפול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אומנות משקמת-תעודהדנה03/11/2015
שלום.
אני בעלת תואר ראשון בייעוץ חינוכי(מדעי החברה). הייתי בפגישת ייעוץ במכללה ושמעתי על תעודה של אומנות משקמת.
האם אכן זה שווה ערך לקורס תרפיה באומנות? הקורס מאוד מקיף ורחב עם הכשרה ולימוד מעמיק.
האם זה מוכר בשוק העבודה או שמא זה יהווה מכשול?
אשמח לתשןבה במהרה.
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אומנות משקמת-תעודה - תגובה
מיה גל M.A.04/11/2015שלום דנה,
צר לי, אינני מכירה את התעודה שהזכרת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין מקצוע כזה
סמרה גורן09/11/2015צר ל לבשר לך, המקצוע "משקמת באומנות" לא באמת קיים. המכללות לחינוך המציאו אותו כדי למכור לנו קורסים שאין להם בסיס. אחרי שנתיים של לימודים לאמנות משקמת התברר לי כי המקוצע אינו קיים וכי בסה"כ מדובר במקצוע של הדרכת אמנות לאוכלוסיה הרחבה (אין צורך בתעודה לשם כך). בקיצור "עבודה בעיניים"
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לסמרה גורן
דנה11/11/2015היי. מעניין לשמוע כי נתקלתי בכמה מודעות דרושים של מאמנים באומנות משקמת. היכן למדת?
אני ביררתי במכללת ורצברגר
אשמח לתשובה. תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבית ברל
סמרה גורן15/12/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המלצה על מטפלת רגשית באמנות לילדה 9Leili12/10/2015
שלום רב
אני מחפשת המלצות על מטפלת רגשית באמנות באזור נס ציונה/ראשון ציון/רחובות.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מכירה מטפלת רגשית מדהימה בנס ציונה
יעל קסלסי14/03/2016בס"ד אני בעצמי מטפלת באמנות והיא שירלי מריק מטפלת מדהימה חמה חכמה ועמוקה. יוצרת קשר מדהים ומנוסה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמלצה על מטפלת רגשית באמנות לילדה 9 - תגובה
ד``ר עפרה קמר14/03/2016תיתקשרי אתי בבקשה בשעות הערב. אנסה לעזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- play therapyטלי27/09/2015
שלום,
אני מתענינת בלימודי play therapy יש לי תואר ראשון בחינוך מיוחד ואני גרה באזור המרכז, המקום היחידי שאפשר ללמוד בו את התחום זה מכללת אורנים. רציתי לדעת האם יש לתחום הזה דרישה בארץ? אשמח לשמוע חוות דעת של משהו שלמד את המסלול באורנים. ושאלה נוספת התעודה שמקבלים זו תעודה ממרכז שי לפסיכותרפיה, האם זו תעודה מוכרת של מטפל ?
תודה,
טלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול באמצעות משחק במכללת אורנים
רוית29/09/2015הי טלי,
מכללת אורנים היא באמת המקום היחיד בארץ בו ניתן ללמוד טיפול באמצעות משחק.
מאחר וזהו תחום שהחל לתפוס תאוצה רק עכשיו לא ניתן לציין כרגע מה קורה בשוק התעסוקה, בעולם יש לו ביקוש גדול מאד מאד, ואין ספק שהתחום יתפוס גם בארץ, עוד הרבה יותר מאשר טיפול באמנות משום שהוא ממוקד בטיפול בילדים, תחום שחסרים לגביו מומחים.
המשך יום נעים, רוית- מכללת אורנים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהplay therapy - תגובה
מיה גל M.A.05/10/2015שלום טלי,
שאלת ספציפית על play therapy אך דעי שדרמה תרפיה הוא תחום קרוב שכולל בחובו תרפיה במשחק, ואולי הדבר ייפתח לך אופציות לימודים נוספות.
בהצלחה,
מיה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)