לד"ר ירום

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לד"ר ירום
    א(שם בדוי)
    19/07/2011

1.אני שחקן כדורגל בן 20, האם מתיחות לגיד אכילס לפני ואחרי אימון גופני יכולות למנוע פציעה בגיד אכילס?

2.לפני שנתיים וחצי שיחקתי כדורגל ונכנסתי עם מישהו רגל ברגל בעוצמה חזקה, העצם הבולטת בכף הרגל, איפה שיש את Hallux valgus התנפח לי וסבלתי מכאבים עזים עד שהתחלתי פיזוטרפיה, אחד הדוקטורים (מומחה) במכון אמר לי שזו פציעה כזו שקוראת להרבה שחקני כדורגל וכל פעם שתקבל מכה זה יכאב לך. עשיתי טיפולים שכללו חשמל אולטרסונד ועוד ועוד וזה באמת עזר נגד הכאבים אבל לא לנפיחות. חזרתי לשחק ואז עוד פעם הרגשתי שזה מציק לי ועוד פעם עשיתי פיזוטרפיה מספר חודשיים שבאמת מרגיעים את הכאב אבל לא יותר. חשוב לי להגיד שיש את הפציעה הזאת לכמה חברים מהקבוצה שלי שיש להם את זה כל הקריירה, הם בני 30 ומשהו.
    אני רק רוצה שתסביר לי למה המפרק הזה כל כך רגיש? מה יש בזה שצריך לסבול כל הזמן-ככה הדוקטור אפילו אמר לי. תוכל לפרט לי בבקשה-סליחה על ההודעה הארוכה
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לד"ר ירום

הוספת תגובה

• עוד תגובה

א(שם בדוי)
    19/07/2011

בקשר לכאבים בכף הרגל האולטראסונד יצא תקין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לד"ר ירום - תגובה

ד''ר יוני ירום
    19/07/2011

לגבי גיד אכילס - מתיחות לאחר האימונים יכולים לעזור במניעת פגיעות
    לגבי הפציעה במפרק הבהן - ניתון לשחק עם ריפוד מיוחד לאיזור
    ניתן גם לבצע זריקת קורטיזון שתעזור רבות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו