מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קרע במיניסקוס מדיאליאורית21/07/2011
שלום
לפני חודש ביצעתי תנועה לא נכונה בברך ימין ועקב כך חשתי כאב חד בחלק הפנימי של הברך . למחרת הופיעה נפיחות קלה וכאב+הגבלה בתנועה ? בעיקר בכיפוף? וכן צליעה קלה .
ממצאי בדיקת ה MRI :
קרע עדין בקרן האחורית של המיניסקוס המדיאלי המשתרע לכיוון גוף המיניסקוס .
יתר הפרמטרים : רצועות , גידים ,מסת שריר , מיניסקוס לטרלי - שמורים .
אני כבת 45 ,רוכבת על אופניים , רוקדת ומתעמלת.
כיום אין הגבלה בתנועה [כיוף /יישור מלא של הברך ] , ההליכה השתפרה אך עדיין יש כאב חד בתנועות מסוימות הממוקד בחלק הפנימי של הברך [בסדק המדיאלי - לפי הגדרת האורטופד שבדק אותי ] , ואינני יכולה עדיין לרכב או לרקוד .
1. על פי הנתונים הללו האם ארטרוסקופיה הנה הכרחית או שפיזיותרפיה בלבד יכולה להחזיר אותי לפעילות ספורטיבית מלאה?
2.האם לאחר חודש ממועד הפציעה אני עדיין אמורה להרגיש את הכאב שתארתי וזאת למרות שאני עושה פיזיותרפיה ?
3. האם הניתוח מתבצע בהרדמה מלאה או חלקית.
4. מה משך ההחלמה לאחר הניתוח כשהכוונה לחזרה לפעילות ספורטיבית מלאה[ רכיבה ,ריקודים וכו' ]?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרע במיניסקוס מדיאלי - תגובה
ד''ר יוני ירום21/07/2011הכאב יכול להמשך גם מעל לחודש כמו גם ההחלמה
פיסיותרפיה יכולה להועיל רבות במקרה זה
ארתרוסקופיה בד"כ בהרדמה מלאה
החלמה מניתוח כ -חודש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)