בעיה בכתף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיה בכתף
    חייל
    28/07/2011

שלום דוקטור.
    לפני שבועיים במהלך משחק כדורסל נפגעתי בכתף.מאז אני עם כאב בכתף שמגביל אותי בתנועה-אני בקושי יכול להרים את יד שמאל כשהיא ישרה למעלה(אני חייל לוחם אז זה מאוד בעייתי).הייתי אצל אורטופד ששלח אותי לus ולct(עם חומר ניגוד) וגם לקחתי איבופן שלא השפיע.התוצאות של הus היו שהכל תקין ושל הct גם תקין חוץ מ"תופעת וואקום עדינה שנצפתה במפרק הגלנו הומרלי".חזרתי לאורטופד אתמול והוא אמר לי ללכת לmri שזה אומר להמתין חצי שנה.הוא אמר שהוא חושב שיש פגיעה ביציבות של הכתף הקדמית שלא ראו בct.הוא גם אמר לי להמשיך להתאמן עם משקולות למרות הפציעה. מה אני אמור לעשות עכשיו עם הכאבים בכתף? כרגע לא נראה לי שהכאבים יעברו והmri רחוק מאוד...בכלל אשמח לשמוע את דעתך על הפציעה.תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיה בכתף

הוספת תגובה

• בעיה בכתף - תגובה

ד''ר יוני ירום
    28/07/2011

אכן יש לבצע MRI של הכתף וצריך לעשות MRI ARTHRO
    בינתיים חיזוקים ופיסיותרפיה חייבים לעזור
    לגבי הבדיקה - פשוט צריך לשים לחץ על מי שמאשר ועל התורים ובסוף זה מתקצר משמעותית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעיה בכתף - תגובה - תגובה

שרון רוזנמן
    28/07/2011

כפי שטוען ד"ר ירום-פיזיותרפיה חשובה עוד בהמתנה לmri.
    לדעתי לא כדאי לבצע תרגילי משקולות ללא הדרכה מדויקת מה ,איך ובאיזה משקל שתינתן ע"י פיזיותרפיסט שמבין בתחום

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו