מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שריר התאומים במשחק כדורגלחנן11/10/2011
הרבה פעמיים ששחקני כדורגל באמצע המשחק(לקראת הסוף) רצים ופתאום מתכווץ להם שריר התאומיים, לי זה קרה היום רק ששנייה לפני שהשריר התכווץ במלוא עוצמתו הפסקתי לרוץ והשריר התכווץ מעט,שמתי כמובן קרח והשריר עדיין כואב.
שאלתי היא האם כדורי מגנזיום(400 מ"ג שאני לוקח אחרי משחקים) אמורים לעזור ולמנוע את הפציעה הזו,או שאין קשר בין מגנזיום לכיווץ שריר?
והאם זה נכון שאת הכדורי מגנזיום לוקחים לפני השינה? (ככה אמרה לי המוכרת)
2.כמה זמן לוקח לשריר התאומיים להשתחרר, כל צעד אני מרגיש את השריר, לא כאבים חזקים אבל עדיין מכווץ, האם הדרך הנכונה לטיפול במקרה כזה זה 48 שעות ראשונות קרח ומתיחות עדינות לשריר? זה הטיפול הכי טוב שאני יכול לעשות לעצמי?
תודה רבה ד"R* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שריר התאומים במשחק כדורגל - תגובה
ד''ר יוני ירום12/10/2011מגנזיום לפני השינה על בסיס קבוע
לשריר - מתיחום חימום ועיסוי
אחרי משחק ובמהלכו - שתייה עם מלחים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
מטפל סיעודי: איך בוחרים נכון?
איך בוחרים מטפל סיעודי שיתאים ליקרים לנו מכל...כל הטיפים כאן
בחן את עצמך:
האם אתם מכורים לאינטרנט?
האם אתם מכורים לאינטרנט?
מאמרים אחרונים
אורלי אורתופדיה, יוסי דביר - אורטוטיסט
| 06/05/2021
.jpg)
.jpg)