שיקום לאחר ניתוח אוטרוסקופיה בברך

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שיקום לאחר ניתוח אוטרוסקופיה בברך
    משה
    18/10/2011

במהלך מישחק כדורגל .כתוצאה משינוי כיוון הרגשתי כאב חד בברך .כעבור שלושה חודשים של כאבים .עשיתי ניתוח והתוצאות - "רגישות סדק לאטרלי ומעט מדיאלי. יציבות קולטלרית,ריפיון קל קידמי,לחמן שלילי . "
    mild acl damamge femoral insertion

כעבור חודשיים מהניתוח אני עושה פיזוטרפיה ומרגיש שיפור,אבל יש לי כאבים חזקים בעיקר במדרגות ובריצה .
    מה עלי לעשות ?
    אשמח לקבל תשובה..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שיקום לאחר ניתוח אוטרוסקופיה בברך - תגובה

ד''ר יוני ירום
    23/10/2011

לא ברור מהשאלה אם בוצע ניתוח ואיזה? זהו אינו דו"ח ניתוח אלא בדיקה בלבד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה : מה מומלץ ?

דוד לה מרקיז
    28/12/2014

לפני כשבועיים עשיתי אורטרוסקפיה בברך ימין , הוסר חלק של המיניסקוס ועוד משהו , התחלתי כבר בפיזיוטרפיה שלאחריה התחילו הכאבים , עדיין אני מועד , האם להמשיך בפיזיוטרפיה שבעבורי היא מאוד מאומצת ומרגיש כאבים לאחר טיפול , האם ללכת על זריקת Syuvise one בעוד 10 ימים או לא , מה ארגיש לאחריה ? האם הכאבים יעלמו או שלא לעשות הזריקה ? מה אתה ממליץ לי בבקשה ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו