מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צריך עזרה..סיפור שמתנהל המון זמן.תומר08/11/2011
שלום
אני מתאמן מתחיל.
לפני כחודש וחצי אחרי אימון גב היו לי כאבים מאוד חזקים בגב שהשביתו אותי צמוד למיטה ל3 ימים.
מאז עבר חודש וחצי,ועדיין יש לי כאבים בחלק עליון והתחתון של הגב רק אחרי יום עבודה שלם,( אני עובד בעבודה בישיבה מול מחשב) או בעמידה ממושכת.
הייתי אצל אורתופד פעם ראשונה ואמר לי רק לשים משחות נגד כאבים עקב שרירים תפוסים,בביקור השני אמר לי כי אצטרך ללכת למיפוי עצמות,לאחר מכן פניתי לאורתופד אחר והוא אמר לי לקחת כדורים cataflam coated,ולעשות בדיקת רנטגן ואין צורך בבדיקת מיפוי עצמות.
אני כבר מבולבל ולא יודע למי לפנות ואיך לפעול.
1.אני מנסה להימנע מבדיקות רנטגן ומיפוי עצמות,האם כדאי לחכות עם זה ולהתחיל קודם עם כדורים?
2.האם הכדורים cataflam coated יוכלו לעזור במצב כזה?
3.לאיזה כיוון כדאי ללכת,רנטגן,מיפוי עצמות,כדורים?או משהו אחר לגמרי
4.האם אני יכול במצב הנתון להמשיך להתאמן?
בתודה תומר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צריך עזרה..סיפור שמתנהל המון זמן. - תגובה
ד''ר יוני ירום08/11/2011תומר שלום
צריך לדעת יותר על הכאב בגב
איפה, האם קורן לגפיים, מה מחמיר את הכאב ומה מקל עליו, האם עשית הדמיה או לא, האם טיפלת כבר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפירוט
תומר08/11/2011היי דוקטור ירום
הכאב אינו מקרין לגפיים,הכאב בדרך כלל מתבטא באיזור העליון של הגב לאחר עמידה ממושכת או ישיבה ממושכת,זה כאב שאפשר לתאר אותו כאילו סחבתי משהו מאוד כבד על הגב ואחרי שעה שעתיים מקבלים תחושה שורפת כזאת-אז זה הכאב.
התחלתי לקחת ביומיים האחרונים כדורי cataflam coated
אבל פה נכנסו השאלות שלי.
האם כדאי ללכת לבדיקת רנטגן או מיפוי עצמות?
האם אפשר להמשיך להתאמן במצב הנתון?
האם הכדורים cataflam coated יעזרו במצב כזה?
בתודה תומר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפירוט - תגובה
ד''ר יוני ירום10/11/2011כדורי הקטפלם הינם נגד כאב בלבד
בהחלט מומלצת הדמייה לברר אם יש מעורבות עיצביתבעמוד השדרה אבל כדאי לעשות CT או MRI* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)