צריך עזרה..סיפור שמתנהל המון זמן.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צריך עזרה..סיפור שמתנהל המון זמן.
    תומר
    08/11/2011

שלום
    אני מתאמן מתחיל.
    לפני כחודש וחצי אחרי אימון גב היו לי כאבים מאוד חזקים בגב שהשביתו אותי צמוד למיטה ל3 ימים.
    מאז עבר חודש וחצי,ועדיין יש לי כאבים בחלק עליון והתחתון של הגב רק אחרי יום עבודה שלם,( אני עובד בעבודה בישיבה מול מחשב) או בעמידה ממושכת.
    הייתי אצל אורתופד פעם ראשונה ואמר לי רק לשים משחות נגד כאבים עקב שרירים תפוסים,בביקור השני אמר לי כי אצטרך ללכת למיפוי עצמות,לאחר מכן פניתי לאורתופד אחר והוא אמר לי לקחת כדורים cataflam coated,ולעשות בדיקת רנטגן ואין צורך בבדיקת מיפוי עצמות.
    אני כבר מבולבל ולא יודע למי לפנות ואיך לפעול.
    1.אני מנסה להימנע מבדיקות רנטגן ומיפוי עצמות,האם כדאי לחכות עם זה ולהתחיל קודם עם כדורים?
    2.האם הכדורים cataflam coated יוכלו לעזור במצב כזה?
    3.לאיזה כיוון כדאי ללכת,רנטגן,מיפוי עצמות,כדורים?או משהו אחר לגמרי
    4.האם אני יכול במצב הנתון להמשיך להתאמן?
    בתודה תומר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• צריך עזרה..סיפור שמתנהל המון זמן. - תגובה

ד''ר יוני ירום
    08/11/2011

תומר שלום
    צריך לדעת יותר על הכאב בגב
    איפה, האם קורן לגפיים, מה מחמיר את הכאב ומה מקל עליו, האם עשית הדמיה או לא, האם טיפלת כבר?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פירוט

תומר
    08/11/2011

היי דוקטור ירום
    הכאב אינו מקרין לגפיים,הכאב בדרך כלל מתבטא באיזור העליון של הגב לאחר עמידה ממושכת או ישיבה ממושכת,זה כאב שאפשר לתאר אותו כאילו סחבתי משהו מאוד כבד על הגב ואחרי שעה שעתיים מקבלים תחושה שורפת כזאת-אז זה הכאב.
    התחלתי לקחת ביומיים האחרונים כדורי cataflam coated
    אבל פה נכנסו השאלות שלי.
    האם כדאי ללכת לבדיקת רנטגן או מיפוי עצמות?
    האם אפשר להמשיך להתאמן במצב הנתון?
    האם הכדורים cataflam coated יעזרו במצב כזה?
    בתודה תומר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פירוט - תגובה

ד''ר יוני ירום
    10/11/2011

כדורי הקטפלם הינם נגד כאב בלבד
    בהחלט מומלצת הדמייה לברר אם יש מעורבות עיצביתבעמוד השדרה אבל כדאי לעשות CT או MRI

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו