מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ליוני ירום-רגל עץשבי20/01/2012
שלום אלון אני בן 21, היום היה לי משחק כדורגל בליגה א''.
בסביבות הדקה ה70 רצתי בספרינט של 10 מטר בערך כדי לחטוף כדור לשחקן, שהגעתי אליו נכנסתי בגוף שלו, אני קיבלתי את הברך שלו בשריר הארבע ראשיים, והוא קיבל את השריר שלי בברך שלו. חשוב לי לציין שזו הייתה מכה די חזקה כי שנינו באנו במהירות.
כקשמתי הרגשתי כאבים קלים בשריר, אבל במהלך המשחק הכאבים התגברו.
חזרתי הביתה עשיתי ריצת שחרור מתיחות, וקרח למשך 10-15 דקות על המקום הכואב.
מנסיון שלי רגל עץ לוקח בערך 4-5 ימים עד שהכאבים חולפים.
אני יודע שזו פציעה די קלה, אבל תוכל להגיד לי איך לפעול מהיום כדי לחזור כמה שיותר מהר למגרש.
אני מתכנן לשים ב48 השעות הקרובות קרח, ולאחר יומיים מכן מתיחות קלות לאזור.
לאחר ה48 שעות להזרים יותר דם לאזור ולעשות שימוש במים חמים וקרים לסירוגין על השריר.
האם טיפול אצל פיזוטרפיסט יכול לעזור?אולי מסאג'' אולי חשמל?
האם המחשבה שלי נכונה,כל טיפ שלך יעזור לי.
תודה רבה וסליחה על החפירה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוד שאלה אחת
שבי20/01/2012האם ארקוקסיה יעזור או לא צריך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה אחת - תגובה
ד''ר יוני ירום22/01/2012עדיף בלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליוני ירום-רגל עץ - תגובה
ד''ר יוני ירום22/01/2012קרח ליומיים וחזרה הדרגתית נשמע רעיון לא רע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)