נפיחות בברך

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נפיחות בברך
    שבי
    31/03/2012

לפני שבועיים נפלתי על הברך בעוצמה חזקה במשחק כדורגל, הברך התנפחה מקדימה אבל לא משהו רציני, יכולתי לעשות פשיטת ברכיים, לרוץ, רק שרציתי למתוח את ה4 ראשים(עקב לישבן) הרגשתי מעט קושי בטווח התנועה.
    הכאבים ירדו(מכה יבשה) ואתמול עוד פעם נפלתי חזק על הברך, אך הפעם כל הברך התנפחה משמעותי עם כאבים כאשר אני מביא את העקב לישבן, שאני מישר את הרגל אין בעיה. ב24 שעות הראשונות שמתי קרח בשקית, פעמיים ביום על המקום.
    שאלתי היא:
    האם הברך יכולה להתנפח כל כך ממכה חזרה בדשא? או שבגלל שיש נפיחות גדולה זה מוזר?
    2.אני יודע שאין פגיעה ברצועות וזה רק מכה יבשה חזקה מאוד, שאלתי היא:מה זה הנפיחות בברך? האם זה מים, נוזלים, אולי דלקת?
    וכמה זמן אתה מעריך ה"סיפור" הסתדר לי?
    תודה רבה.....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נפיחות בברך

הוספת תגובה

• נפיחות בברך - תגובה

ד''ר יוני ירום
    01/04/2012

הברך בהחלט יכולה להתנפח מחבלה יבשה
    הנוזלים הינם בדרך כלל נזלי דלקת תגובתיים אלא אם כן החבלה הינה בבורסה הקדמית אשר היא זו שמנתפחת או שיש דימום בברך המעיד על נזק גדול יותר
    משך ההחלמה אינו קבוע ותלוי בחומרת הפגיעה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו