נפילה וחבלה בברך אחרי כריתת מניסקוס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נפילה וחבלה בברך אחרי כריתת מניסקוס
    אלמוג
    19/04/2012

לפני 3 חודשים עברתי ארתרוסקופיה ניתוחית ובה נכרת חלק מהמיניסקוס המדיאלי בגלל קרע מרוטש של הקרן האחורית (תאונת ריקודים) ואחרי פיזיוטרפיה אינטנסיבית של כחודשיים סוף-סוף הכאבים כמעט נעלמו חזרתי לעסוק בריקוד וספורט ולפני כשבועיים פיספסתי מדרגה ונפלתי עליה בדיוק על הברך המנותחת ומאז יש לי כאבים מטורפים וכל תנועה גורמת לי ל"זרם" של כאב וקושי ביישור אני ממש חרדה שעשיתי נזק נוסף? מה עושים?

תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• נפילה וחבלה בברך אחרי כריתת מניסקוס - תגובה

טל שחר
    19/04/2012

קשה על סמך הכתוב וללא בדיקה קלינית לענות באופן מדוייק, לכן ממליץ לפנות לפיזיותרפיסט שטיפל בך, ובמידת הצורך אף לאורטופד המנתח לביקורת לאחר החבלה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נפילה וחבלה בברך אחרי כריתת מניסקוס - תגובה

ד''ר יוני ירום
    20/04/2012

נא לפנות מיידית לאורטופד המנתח לבדיקה והדמייה בהתאם לצורך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פגיעה חוזרת בברך אחרי כריתת מיניסקו

אלמוג
    22/04/2012

תודה ד"ר, נבדקתי ע"י האורטופד מומחה ברך שניתח אותי, הוא קצת היה מודאג מהכאבים ונשלחתי לעשות MRI שוב, אני מחכה לתשובה, בנתיים המצב רק החמיר יש לי נעילות מטורפות בברך כמעט כל צעד שעושה לאו דווקא במאמץ אלא סתם בהליכה. הכאבים ממש משתקים אותי. נקווה לטוב.
    תודה,
    אלמוג.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו