מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שברי מאמץיאנה10/05/2012
שלום! רציתי להתייעץ לגבי כמה דברים,
לפני כמה חודשים החלו לי כאבים ברגל אחרי ריצה בעצימות גבוהה ברמה כזו שלא יכלתי ללכת רגיל כמה ימים וצלעתי. אחרי איזה חודש עשיתי מיפוי עצמות שנמצא שם קליטות פתולוגיות ומוגברות בעצמות כף הרגל וקליטות מוגברות בטיביה. הלכתי לרופא שאמר שזה שברי מאמץ וצריך מנוחה. נחתי עוד חודש ולא רצתי,הרגשתי יותר טוב אז חזרתי לרוץ שוב , היה לי מירוץ ורצתי ברמה מוגברת עד שלקראת הסוף הרגשתי זרם כזה ברגל ולא יכלתי להמשיך לרוץ. עכשיו הלכתי לרופא שעשה לי צילום רנטגן ולא מצא שבר. הבעיה כשאני הולכת אני מרגישה כאב נסבל כזה ואחרי הליכה או אפילו אחרי עמידה של כמה דקות על הרגל כשאני יושבת אני מרגישה כאילו יש לי לחץ על הרגל, כבר עברו כמה ימים וזה ממש מעיק, אני כבר פסיכולוגית מרגישה חרדה כשאני צריכה לקום וללכת ורק מקווה שזה יעבור כבר. רציתי להתייעץ מה אני יכולה לעשות על מנת שזה יתרפא מהר יותר ואני אוכל לחזור לרוץ במהרה, הרופא הביא לי כדורים לדלקת ואמר מנוחה ומדרסים, אבל חשבתי אולי ללכת לרופא ספורט או פיזיותרפיה, נחתי חודשיים שלמים בלי ריצה, זה היה מאוד קשה בשבילי, אני לא יודעת כמה זמן אצטרך לנוח עכשיו.
תודה רבה !!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שברי מאמץ - תגובה
טל שחר11/05/2012כאבים באיזור השוק יכולים להיווצר עקב פגיעה בעצם הטיביה,פגיעה בשרירים המתחברים לעצם השוק, נקודות הדק בשרירים הנ"ל,בתסמונת מדור, ואף השפעה פרוקסימלית של שרירי הירך והגב.
מכיוון שנחת כחודשיים ללא שיפור, מציע לגשת לאורטופד/טיפולי פיזיותרפיה לאבחון כף הרגל וטיפול בשרירי השוק, עד אז מתיחות לשרירי שוק קדמיים ואחוריים, וקרח למשך 15 דקות בסיום פעילות.בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשברי מאמץ - תגובה - תגובה
ד''ר יוני ירום14/05/2012קליטות פתולוגיות במיפוי מהסוג שתיארת אכן מצביעות על תגובת יתר של העצמות למאמץ
הייתי מרחיב את יריעת הבדיקות באמצעות אורטופד מומחה כף רגל וקרסול ושוקל הדמיות נוספות
בכל מקרה תידרש סבלנות רבה עד למציאת הפיתרון
נסי בינתיים ספורט חלופי ללא נשיאת משקל ישיר כגון אופניים , קרוס טריינר או שחייה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)