מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נפילה במדרגות על ברך שנפגעה באימוןאנגל17/06/2012
היי
לפני שלושה ימים נפלתי במדרגות בדרך לעבודה, על השפיץ של המדרגה שהיתה מכוסה במעין מתכת למניעת שיברון המדרגות, ונחתכתי והייתי עם גי'נס הברך התנפחה מאד, כאילו יצא לי משם "חד קרן" ממש נפוחה וכואבת "התייבשתי" במקום
הברך הזו ממש מסכנה מכיוון שאני שחקנית כדורגל ,ובקיץ שנה שעברה נפגעתי במהלך אימון בברך והיה חשש לקרע במיניסקוס, שלמזלי לא אובחן בMRI רק מלזיה איני זוכרת את השם המלא, בעיית סחוס קלה פחות מס"מ, אך כעת עם הנפילה לרוע המזל על הברך הפגועה, ביצעתי צילום רגיל אין עדות לשבר, הכל תקין לדברי הרופא לנוכח הצילום, רק כאבים עזים בפיקה עצמה, ובעת הליכה, יש צליעה קלה
אני מניחה שזו מכה יבשה, כמה זמן אמורה להיות ההחלמה? איך עליי לחזור לספורט בהדרגה? הבנתי שאופניים מאד מומלץ, לא כרגע כמובן לאור הנפילה שלי על אותה ברךף השאלה מה עליי לעשות, איך לחזק, איך להחזיר את הברך למצב נורמטיבי, האם מומלץ להתאמן עם תחבושת אלסטית עם סיליקון המגן על הפיקה, הפיזיותרפיסט המליץ , אך לא ידוע אם מומלץ להתאמן איתה, כשאחזור לשחק כדורגל, מקווה שבמהרה:)
תודה רבה לכם....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נפילה במדרגות על ברך שנפגעה באימון - תגובה
טל שחר20/06/2012לגבי מכה יבשה, לאחר מספר ימים יש לצפות להיעלמות הכאב, רצוי לשים קרח בימים הראשונים, 15 דקות כל שעה-שעתיים ובהדרגה לעבור לכל מספר שעות, ניתן להשתמש במשחות כגון ונורוטון/הרניקה להורדת הנפיחות.בהדרגה לעבור להפעלת השרירים,אופניים,הליכה, בהתאם ליכולת.במידה ולא חל שיפור/נפיחות ללא שינוי יש לפנות לייעוץ אורטופד/פיזיותרפיסט.בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה לך מקרב לב
אנגל21/06/2012תודה על הפירוט, מקווה שיהיה בסדר
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)