מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שבר מאמץדוד25/06/2012
שלום רב.
אני בן 23.עד לפני 4 חודשים הייתי רץ 3 פעמים בשבוע 10 ק"מ אבל אז הפסקתי בגלל כאבים עזים בעצם השוקה שלדעתי נבעו משבר מאמץ.מאז 4 חודשים במקום לנוח כמו שצריך הייתי פעם בשבועיים בערך מנסה לחזור או משחק כדורסל(תמיד בפעם הראשונה זה היה בסדר אבל אם הייתי מנסה לרוץ עוד פעם אחרי יומיים היה כואב)עכשיו נחתי רצוף חודש וניסיתי לחזור.עשיתי ריצה אחת של 1.5 ק"מ שלשום והיום רצתי 2 ק"מ.אמנם אני לא מרגיש את הכאבים החדים כמו שהיו לפני 4 חודשים אבל יש לי מין הרגשה מוזרה של כאב קל ברגל..אם צריך לדרג אז מתוך 5 הכאב הזה הוא 2.האם להמשיך לרוץ או שזה יכול לפגוע בי ולעשות לי שוב שבר מאמץ? תודה רבה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שבר מאמץ - תגובה
טל שחר25/06/2012הקפדה על מתיחות,מנוחה וקרח לאחר האימון,שמירה על סרגל מאמצים נכון וחזרה הדרגתית לפעילות,התאמת נעל ריצה מתאימה, כל אלו יכולים לסייע בחזרה לפעילות מלאה.
כל עוד הכאב נשאר 2/5 ניתן לרוץ, במידה ותחול החמרה,רצוי לפנות לגורם רפואי מוסמך.בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)