acl tear

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• acl tear
    עומרי
    16/09/2012

שלום, קרעתי acl בברך שמאל , לאחר התעמקויות בנושא וחיפושים רבים באינטרנט הגעתי למייצב ברך יקר מאוד בשם softec genu, שמגן זה מיועד לשמירה על קרע של ה acl. שאלתי אליך:
    1.האם מגן זה באמת מיועד לקרע מלא של ה acl ואני יכול לשחק איתו כדורסל באופן מלא
    ?
    2. שמעתי שישנם סופרטאים שחזרו לפעילות רגילה ללא שחזזור איך הם עשו זאת? אם אני יעבוד על שרירי הרגלים+יציבות הברך(פיתה,בוסו) גם אני אוכל לעשות זאת?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    acl tear

הוספת תגובה

• acl tear - תגובה

טל שחר
    22/09/2012

לגבי החזרה לפעילות ללא ניתוח: לאחר הקרע רצוי להתחיל בשיקום שמרני,הכולל טיפולי פיזיותרפיה:שיקום טווחי תנועה,חיזוק שרירי ירך,פרופריוספציה-קואורדינציה גפיים תחתונות, סיבולת,וחזרה הדרגתית לפעילות.במידה והשיקום השמרני לא מביא לשיפור משמעותי במצב(כאב,נפיחות,חוסר יציבות,חולשה),פונים לניתוח. בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד

עומרי
    23/09/2012

לא ענית על כל השאלות מה עם המגן?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו