שאלה בקשר לקיפוזיס.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה בקשר לקיפוזיס.
    ניר
    09/10/2012

שלום, יש לי כמה שאלות.
    הייתי אצל אורטופד וגם אצל רופא משפחה והם אמרו שהגב שלי בסדר וכו' פשוט יש לי קיפוזיס מישיבה ממושכת מול המחשב ופשוט אמרו לי ללכת למכון כושר.
    עכשיו השאלה הראשונה שלי היא, האם זה מסוכן לבצע תרגילים עם קיפוזיס?
    אני מתכוון לכך שהביצוע לא נכון או שיש כאבים בעת הביצוע.
    למשל, הטווח תנועה שלי בידיים דיי קצר בגלל הקיפוזיס ואני לא יכול ככל הנראה לעשות סקוואט עם משקל על הגב מבלי שיכאב לי. השאלה שלי האם זה אפשרי לבצע את התרגילים למרות הכאבים שיש בגב העליון במהלך הביצוע? ואיזו מין תרגילים נועדו במיוחד לגב וספציפית לטיפול בקיפוזיס?
    אמרו לי שסקוואט ודדליפט הם בהחלט יעזרו מאוד לקיפוזיס אבל השאלה איך לעשות את זה.
    אשמח אם תענה לי על השאלות האלה כי אני באמת עייף מהצעות של לפנות למומחים שיבדקו אותי וזה כי כבר הלכתי לרופא משפחה ואורטופד והם אמרו את אותו דבר.

בכל מקרה תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה בקשר לקיפוזיס.

הוספת תגובה

• שאלה בקשר לקיפוזיס. - תגובה

טל שחר
    11/10/2012

אין שום מניעה לבצע תרגילים עם קיפוזיס,יש להקפיד על ביצוע נכון, ולהמנע מתרגילים הגורמים לכאב ממושך.ממליץ לפנות ולהתייעץ בחדר הכושר עם המדריכים,ולהתאים תוכנית אימון המתאימה לך.בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו