אכילס טנדוניטיס - מה עושים?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אכילס טנדוניטיס - מה עושים?
    דין
    13/10/2012

שלום שמי דין ואני שחקן כדורסל פעיל לשעבר ועוסק בספורט באופן אינטנסיבי מאז ומתמיד.

לפני כחודשיים החלו לי כאבים קלים בגיד אכילס שמאל (בעיקר כתוצאה ממגע בעקב, לדוגמא שכיבה על הגב ומגע של העקב עם המזרן ובדר"כ לאחר אימון גופני).

לאחר ביקור אצל אורטופד הונחתי להפסיק כל פעילות למשך חודש ולקחת ארקוקסיה תוך לבישת הגבהה לעקב. לאחר חודש של הפסקת פעילות הכאבים הפסיקו אך עדיין קיימת תחושת רגישות מסויימת שגרמה לי לחשוש מחזרה לפעילות ולכן חזרתי לרופא שהמליץ לי על טיפול פיזיותרפי (אולטרא-סאונד) תוך שילוב של אימוני ריצה קלים ומתיחות.

אני כבר אחרי 3 טיפולי אולטרא סאונד ו-2 אימוני ריצה קצרים והכאב עדיין קיים (אם כי במימדים סבילים למדי ונמוכים באופן יחסי):

מה עליי לעשות? האם ישנו טיפול תרופתי מומלץ/שיטות טיפול מעבר לדברים שציינתי? האם חזרה לפעילות גופנית מצומצמת תורמת להבראתי?

תודה מראש ושבוע טוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אכילס טנדוניטיס - מה עושים? - תגובה

טל שחר
    22/10/2012

ניתן לבצע טיפולי פיזיותרפיה שיכללו בדיקה קלינית,ולאחריה מוביליזציות מפרקיות,עיסוי רקמות עמוק,מתיחות פאסיביות,ואף דיקור מערבי יבש,המתאים מאוד למצבים אלו.בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו