פציעה במשחק כדורגל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פציעה במשחק כדורגל
    דור
    01/01/2013

שלום ד"ר,אני כדורגלן פעיל בליגה לאומית ונפצעתי לפני 4 חודשים בחיבור של ההמסטרינג לישבן[בגיד] אלו הממצאים:אולטראסאונד מראה קרע 7 ס"מ במקום חיבור גיד ההמסטרינג לגבשושית הסיכיאטית ללא תלישה..לאחר שבוע מהאולטראסאונד עשיתי Mri שמראה פובלגיה עם סימני קרע אדוקטורים טנדינופטיה חיבור ההמסטרינג לאסכיום...עשיתי גם צילום ct לגב תחתון כי הרופא שטיפל בי חשב שהכאבים בהמסטרינג והמקרבים באים מהגב,הצילום מראה שינוים אריתריטיים ב L4-5 בלבד. עשיתי גם מיפוי כדי לראות אם יש דלקת בעצם האגן ובמיפוי גילו קליטה מוגברת בכפות רגליים...לא מזמן עשיתי אולטראסאונד שהראה שאין קרע ואין צלקת ובכל זאת כואב לי מאוד שאני מותח את שריר ההמסטרינג וזה מקרין לי על כל השריר אני חייב לציין שמאותו יום שנפצעתי אני מרגיש אחרי כל פעילות את המקרבים וההמסטרינג בשני הרגליים קשים ושורפים ורק אחרי כמה ימים זה נרגע אבל עדיין כואב ומדי פעם מרגיש את הבטן התחתונה כואבת ושורפת ויותר מכל את כל הגב נוקשה וכל הזמן יוצא לי קליקים שבחיים לא יצא לי ככה..אני בעיקר עובד עצות כי אני עושה פיזותרפיה ומחזק את שרירי הליבה וזה לא עוזר הכאב של איזור הקרע עדיין מציק לי ואני לא מצליח לחזור לשחק...מה דעתך יכול לפתור לי את הבעיה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פציעה במשחק כדורגל

הוספת תגובה

• פציעה במשחק כדורגל - תגובה

ד``ר יצחק בכר
    02/01/2013

שלום דור
    האם הכאב שאתה מדבר עליו הוא בשריר ההמסטרינג? אם התשובה היא חיובית האם יתכן שאתה עושה יותר מידי מתיחות לשריר?
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום ד"ר יצחק

דור
    02/01/2013

בהמשך לשאלתך הכאב שלי הוא לא בהמסטרניג הוא בגיד המחבר בין ההמסטרינג/מקרבים לישבן וזה ממש אפשר להגיד על העצם שקרובה לאיבר המין,זה כואב כרגע במתיחה לא בחיזוקים ולא בריצה..אם אין כבר קרע וזה לא כאב של צלקת אז למה בכל זאת זה כואב מקרין לשריר?

תודה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום ד"ר יצחק - תגובה

ד``ר יצחק בכר
    03/01/2013

שלום דור
    ראשית כל אם יש כאב יש עדין דלקת שלא החלימה. השאלה שצריכה להישאל האם מדובר בדלקת הישנה שצריכה עוד זמן על מנת להירפא או שאולי אתה עושה משהו לא נכון ובכך ממשיך לפצוע את הרקמה ולא מאפשר לה להחלים.
    בברכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

כפיר בן גליל
    03/01/2013

הי, שילוב של דיקור סיני וטווינא (פזיותרפיה סינית) יכול מאד לעזור לשרירים להתאושש לאחר טראומה כזו, לא בטוח שהמתיחות כל כך מתאימות אם אין שיפור, ונראה ששרירים נוספים מסביבי מנסים לפצות על השרירים הפגועים.בהצלחה
    כפיר בן גליל- רפואה סינית ומאמן כושר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פציעה

דור
    08/01/2013

תודה כפיר במידה וזה לא ישתפר אני אנסה את מה שאמרת...אבל לפני זה יש לי שאלה לד"ר יצחק האם זריקת prp במקום הפגוע במקרה שלי יכולה להאיץ את ההחלמה ואחרי כמה שבועות כבר לחזור לשחק ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פציעה - תגובה

ד``ר יצחק בכר
    08/01/2013

שלום דור
    לצערי אין לי נסיון אישי עם הזריקה הזאת. בכל מקרה אני לא סבור שהזריקה תוכל לשנות באופן דרמטי את קצב ההחלמה. אני מציע לך לא למהר. החלמה טובה ויסודית תאפשר לך לחזור לשחק באופן יעיל ולאורך זמן. חזרה מוקדמת מידי למגרשים משמעותה פציעה חוזרת.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו