מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אני מבקש את עזרתכםשלומי16/01/2013
בשבוע במשך שנים. שוקל מעט יותר מהנדרש. הבעיה שלי זה בברך שמאל לפני כ8חודשים התחילו כאבים איומים בברך וקושי עצום ללכת למשך 3 ימים. זה עבר ובכל זאת פניתי לאורטופד והוא נתן נוגד דלקתי וזהו
הכאבים המשיכו ואני החלפתי נעליים וזה לא עזר לאחרונה עשיתי צילומים רנטגן ואולטרה והבדיקות יצאו תקינות
הכאבים מתחילם בעיקר לאחר הכדורגל יש לציין שאני משקיע המון אנרגיה במשחק ורץ המון הכאב הוא מתחת לפיקה ברגל שמאל ולפעמים נשמעים רעשים של חיכוך..
פניתי למומחה ברך בשם אליהו טל ושם הוא המליץ על מגן ברך הנושא העיקרי שלי זה שאני עומד לפני גיוס לצהל לקרבי ואני חושש שאני יתקשה באימונים בגלל הברך הזו שאלתי את המומחה והוא אמר שהוא לא רואה בעיה. אתמול שוב חזרו הכאבים וזה מטריד אותי מאוד ולא נותן לי מנוחה אני ממש רוצה להתגייס . האם יש איזה הצעה שאפשר לעזור לי פה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני מבקש את עזרתכם - תגובה
ד``ר יצחק בכר17/01/2013שלום שלומי
לא ברור לי מה הגורם לכאבים שלך. איפה הנזק בברך? האם יש אבחון?
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין אבחון של נזק בבדיקות
שלומי20/01/2013שנעשו לי לא נמצא כלום . האזור של הפיקה מנופח מהרגל השניה וחם יותר וממש גורם לצליעה לאחר מאמץ הרופאים לא מצאו גורם לזה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין אבחון של נזק בבדיקות - תגובה
ד``ר יצחק בכר21/01/2013שלום שלומי
סביר להניח שמדובר בנזק לסחוס התת פיקתי. כל טיפול יעיל בברך צריך לכלול גם פרק זמן ארוך שבו הברך שלך אינה חשופה למאמצים ועומסים כואבים. זה לצערי עלול לפגוע ביכולת הפיזית שלך ועל כן בתכניות שלך בצבא.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)