כאבים מתחת לשריר התאומים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים מתחת לשריר התאומים
    שי
    15/03/2013

אני משחק כדורגל אני מתאמן 4 פעמים בשבוע . לפני כ חודש החלמתי מפציעה של חודש(שבר באצבע) וחזרתי להתאמן רגיל(בהדרגתיות) לפני כשבוע הרגשתי כאב בזמן ריצה בשני הרגליים שלי מתחת לשריר התאומים ומאז כול פעם שאני רץ זה כואב לי ממש(אני מפסיק לרוץ) מה זה יכול להיות ומה אני צריך לעשות ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים מתחת לשריר התאומים

הוספת תגובה

• כאבים מתחת לשריר התאומים - תגובה

רוית למפל
    15/03/2013

היי שי, יש מספר שרירים בשוק ולכל אחד תפקיד .
    מתחת לתאומים ישנו שריר הסולאוס שמאוד יכול להיות שהוא זה שכואב לך .
    איזו אצבע נשברה והאם זה באותה הרגל שכואבת לך ?
    1. מזמינה אותך להגיע לאבחון חינם, כשבאמצעותו תקבל תשובות מדויקות.
    2. טיפ קטן לדרוך על כדור קטן כשהוא מונח בקשת של כף הרגל קרוב יותר לעקב וללחוץ אותו כשכל משקל הגוף עליו למשך 20 שניות.
    בהצלחה ושבת שלום

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבים מתחת לשריר התאומים

שי
    16/03/2013

מאוד מודה לך שעניתה האצבע השבורה ברגל שמאל אבל יש לי כאבים באותה מקום בשני הרגליים וכאשר אני לוחץ במקום אני מרגיש כאב מה צריך לעשות ? או איך לטפל בזה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבים מתחת לשריר התאומים - תגובה

רוית למפל
    16/03/2013

האם זו הבוהן הראשונה או אחת מהארבעה האחרות ? זה משנה מבחינת השרירים הפועלים.
    בכל אופן המלצתי אלייך היא לקבל עיסוי רקמות עמוק בדגש על הרגליים ו/או דיקור. במידה וזה לא עוזר אתה מוזמן לאבחון אצלי.
    שבוע טוב :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו