דלקת בכתף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דלקת בכתף
    יוני
    17/03/2013

שלום ד"ר לפני כשנה וחצי עשיתי סיטי והיה עדות לנזק של היל זקס ובנקרט גרמי
    3 חודשים אחר כך עשיתי ניתוח אורתוסקפיה לכתף ימין ותיקון של בנקרט ע"י עיגון ותפירה שלו
    היה לי כאבים באספקט האחורי של הכתף במשך של יותר מחצי שנה עשיתי U.S היה עדות לטנדינופטיה של השרוול עם הסתיידויות בתוכו לקחתי פעמיים לפי הרופא אטודלק פעמיים ביום למשך 10 ימים +טיפול פיזיוטרפי אך ללא הצלחה המשיכו הכאבים ואני סובל מהם כבר יותר משנה
    הלכתי לרופא המנתח ועשיתי MRI וישנה עדות
    1. HILL SACHS DEFECT מינימלי עם ארוזיה קטנה בשוליו
    2.ארוזיה סובקורטיקלית קטנה באספקט האנטרולטרלי עליון של ראש ההומרוס
    3.טנוסינוביטיס קלה סביב גיד הביצפס בתעלה הביציפיטלית וב ROTATOR CUFF INTERVAL
    4.טנדינופתיה קלב בחלק הדיסטלי של גיד הסופראספינטוס ועד האינסרציה שלו לגבשושית הגדולה של ראש ההומרוס ללא עדות לקרע של הגיד וללא עדות לדלדול של השריר
    שחזרתי לרופא המנתח הוא נראה ממש לא רציני וזרק לי מרשם של ארקוקסיה 90 מיליגרם 10 כדורים כדור ביום קראתי קצת על הכדור והתגובות לא היו חביבות אני פונה אליך לשמוע את דעתך כי אני סובל מכאבים כבר יותר משנה בחלק האחורי של הכתף

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דלקת בכתף

הוספת תגובה

• דלקת בכתף - תגובה

רוית למפל
    17/03/2013

יוני ערב טוב,

עד כה תיארת ממצאים המעידים על נזק בכתף שבהחלט יכולים להוביל לכאבים, למיטב הבנתי עברת ניתוח ולמרות זאת עדיין ישנם כאבים ? (תקן אותי אם אני טועה)
    מנקודת מבטי על מנת לפתור לך את מעגל הכאב הייתי שמחה לדעת מה גרם לפציעה זו ? לקבל ממך סיפור מקרה קצר היכול לתת לי זוית נוספת להבנת מכלול הבעיה.

על מנת לתת לך את המענה הראוי והאמיתי הייתי מציעה לך להגיע לאבחון אצלי ו/או אצל ד"ר בכר.

כמו כן יש מאמר שלם העוסק בדלקות כתף של שיתוף פעולה של ד"ר רוברט לוי (אורתופד ספורט) ושלי שאתה מוזמן לקרוא :)

המשך ערב נעים,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רקע לפציעה

יוני
    18/03/2013

עשיתי ספורט ימי באילת באותה תקופה ועפתי באוויר פשוט ונפלתי על הכתף והייתה לי כנראה פריקה חלקית כי הכתף חזקה למקום והיו לי פשוט כאבים עזים ורק אחרי שבועיים הלכתי לאורתופד כי חשבתי שזו מכה יבשה ואז עשיתי CT וההמשך ידוע

-אני מטופל של משרד הביטחון אז מספר הרופאים שאני יכול לגשת אליהם הוא מצומצם מאד לכן אם תוכלי לענות לי על הטיפול של הארקוסיה לממצאים האחרונים שהתגלו בMRI אני אשמח

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רקע לפציעה - תגובה

רוית למפל
    18/03/2013

היי, ארקוקסיה אינה מטפלת בבעיה אך מקלה מעט בכאב. ביום שתפסיק ליטול אותם הכאב יחזור.
    לפי הרקע לפציעתך יש החזקה של כל השרירים המייצבים את הכתף, הדבקות של רקמות מכווצות אשר יוצרות טריגרים ולכן אתה חש את הכאב.
    אין לי מושג מי עובד במשרד הביטחון בראי של פאשיה וטריגר פוינטס, לכן לא יכולה להמליץ לך על מישהו ספציפי.
    בהצלחה בכל אופן והחלמה מהירה :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו