Piriformis sydrome

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• Piriformis sydrome
    עומר
    28/03/2013

שלום רב

אני סובל מזה שנתיים מכאבים פריפריאלים באיזור ההמסטרינג השמאלי, עקב פציעה שהחלה לאחר מספר שבועות בהן רכבתי בצורה מוגזמת על אופניים. רק לפני מספר חודשים אובחנתי , לאחר בדיקות רבות, ב Piriformis sydrome (בתחילה חשדו כי יש לי דלקת חריפה). הכאב מתחיל לאחר 20 דק של עמידה או ישיבה והולך והופך קשה יותר עם הזמן. אני מבצע מתיחות ותרגילי חיזוק בבית כבר 3 שבועות אולם איני בטוח שאני מרגיש הטבה.

ברצוני לדעת האם יש סיכוי כי טיפול שמרני כזה יועיל לי לאחר זמן כה רב (שנתיים) שאני סובל מהבעיה. המצב בלתי נסבל מבחינתי, מה עלי לעשות?

תודה, עומר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    Piriformis sydrome

הוספת תגובה

• Piriformis sydrome - תגובה

רוית למפל
    28/03/2013

היי עומר, למשתמע מדבריך עושה רושם שהאזור שנפגע הוא לאו דווקא הפריפורמיס אלא אדקטור מגנוס שיושבבחלקו הפנימי והאחורי של הירך. פציעה כזו לוקחת זמן החלמה יחסית ארוך המצריך מנוחה. המלצתי אלייך היא ללכת לקבל מספר עיסויים חזקים ולראות את התגובה של הגוף , מבלי לאמץ ו/או להתאמן בתקופה הזו (פרק זמן של שבועיים-שלוש) .
    אשמח לשמוע על התקדמות ועל מצבך ובהתאם לו אמשיך עם המלצות נוספות :)
    כמו כן קומפרסים של קרח באזור תמיד עוזרים.
    בהצלחה
    חג שמח ולילה טוב,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו