חדש ל-slap

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חדש ל-slap
    דורון
    08/04/2013

שלום רב שמי דורון , ומזה כמה חודשים יש לי כאבים בכתף שמאל שבתנועות מסויימות כאבם מתגבר. הכאב לעיתים נמוג ולעיתים לא מורגש, אך לעיתים מאוד כואב. לאחר בדיקת אורטופד חוזרת נשלחתי ל mri כתף עם זריקה.את הבדיקה הזו טרם עשיתי עקב העומס בביקוש לבדיקה זו.
    רציתי לדעת במידה ואכן זה סלאפ, האם ניתן לריפוי ללא ניתוח, האם יש רמות לבעיה הזו ומעל הכל האם אני יכול להמשיך את אימוני בחדר כושר(חשוב לציין שמאז הכאבים הפחתי אימונים משמעותית וכן תרגילי כתף ביטלתי לגמרי).

רק לפני שבועיים חזרתי להתאמן אחרי הפסקה של חודש, ועכשיו כשחזרתי אני חש בהם אמנם בעצמה נמוכה יותר.

תודה מראש, מחכה לתשובתך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חדש ל-slap

הוספת תגובה

• חדש ל-slap - תגובה

רוית למפל
    09/04/2013

היי דורון,
    המלצתי אלייך היא להפסיק את אימוני הכוח בחדר הכושר לגמריי עד לאחר הממצאים המדוייקים וטיפול בבעיה . אתה כן יכול לבצע ריצות ו/או הליכות, וזטת משום שפעילות הכטח על השרירים אינה מאוזנת ויכולה ליצור בעיות נוספות בהמשך.
    החלמה של קאע בגיד לוקחת זמן וזה משום שהאספקה הדמית שם לא טובה כלכך בניגוד לרצועות ושרירים.
    אל תמהר לנתח ! חכה לתוצאות והמלצתי ללכת לחוות דעת נוספת.
    קרע של עד 3 ס"מ ניתן לטפל ולשקם גם ללא ניתוח.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו