שאלה חשובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה חשובה
    שי
    12/04/2013

אני שחקן כדורגל צעיר עברתי קרע מלא ברצועה בברך ועשיתי תהליך שיקום טוב מאוד חזרתי לתפקוד מלא אחרי חצי שנה ואז כעבור שלושה חודשים למזלי הרע ניפצעתי באותה הברך עוד הפעם בקרע בצולבת עברתי שיקום מצוין אצל רופאים בכירים והיום אני כבר חודשיים וחצי משחק כדורגל וכשיר במאה אחוז רציתי לדעת עם אני בסיכון לפציעות חוזרות בברך ? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה חשובה

הוספת תגובה

• שאלה חשובה - תגובה

רוית למפל
    12/04/2013

היי שי, אם נפצעת באותה ברך פעם אחר פעם סימן שהשיקום ככל הנראה לא בוצע באופן מאוזן ומלא.
    אורתופדים מצויינים יש וגם ניתוחים מוצלחים יש, אך השיקום הוא ההכרחי להצלחה. שיקום נכון מתבצע לא רק ברגל הפצועה אלא בכל הגוף על מנת לייצר איזון נכון. עצם היותך ספורטאי פציעות הן חלק מהמקצוע. המלצתי אליך היא לאבחן את עצמך האם רגל ימין ושמאל ישנם טווחי תנועה מלאים במפרק הקרסול,ברך,ירך ואגן .
    ישנם מספר תרגילים לשיפור יציבות מפרק הברך והקרסול שמומלץ מאוד לתרגל + מתיחות. אתה גם מוזמן אליי לאבחון וייעוץ חינם.
    בהצלחה :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו