תת פריקת מרפק

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תת פריקת מרפק
    גל
    05/05/2013

שלום, לפני כשבוע פרקתי תת-פריקה את המרפק במהלך אימון התעמלות. באמבולנס המרפק שב למקומו בעצמו והצלחתי ליישר ולכופף את היד אך זה היה מלווה בכאב. בבית החולים שמו לי סד גבס למשך שבוע. היד כואבת רק במספר תנועות אבל חוץ מיזה אין כל כאב. אשמח לדעת תוך כמה זמן אוכל לשוב להתאמן והיד תשוב למוטב? יש לי תחרות בעוד כמה חודשים ולכן חשוב לי להחלים במהירות.
    תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תת פריקת מרפק

הוספת תגובה

• תת פריקת מרפק - תגובה

רוית למפל
    05/05/2013

האם ידוע לך על גמישות יתר במפרקים ? באיזה ספורט אתה עוסק ? כספורטאי ובכלל בשביל לחזור במהרה להתאמן עליך לעבור טיפולים אינטנסיבים באזור המרפק וכל הצד שנפגע במהלך הפציעה לפני חזרה לפעילות.
    הכאב נוצר מהדבקות ומתיחה של רקמות באזור.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תת פריקה

גל
    05/05/2013

אני עוסק בהתעמלות מכשירים ולא ידוע לי על גמישות יתר במפרקים.. אשמח גם אם תוכלי לומר לי אם הורדת הגבס מלווה בכאב בגלל הטראומה שעבר המרפק? או בגלל השרירים שלי היתקצרו בשבוע שאני עם הגבס? כמה זמן השיקום יכול לקחת? תודה על ההענות המהירה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תת פריקה - תגובה

רוית למפל
    05/05/2013

הכאבים הינם בשל הטראומה שעבר המפרק והן בשל הקיבוע שגרם לקיצור השרירים מסביב . שיקום לספורטאי כמוך יכול לקחת סביב החודש. הטיפול המומלץ הוא שחרור שחרור ושוב שחרור של הרקמות מסביב ורק בתום פעולות אלו והחזרת טווח תנועה מלא ותקין להתחיל לחזק .
    בהצלחה ;)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו