כמה זמן דלקת בעצב נמשכת?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כמה זמן דלקת בעצב נמשכת?
    noa
    02/06/2013

שלום,לפני חודש ושבוע.נפצעתי מעומס יתר,אני עוסקת בטריאתלון.הובחנתי על ידי אורתופד שאמר שיש לחץ של שרירי התחת על העצב,מה שגורם להקרנות וכאב וגם דלקת.הוא בדק אם המקור מהגב אך שלל אותו.כיוון שצלעתי.טופלתי למשך 10 ימים בארקוקסיה 90.כיום לאחר חודש ושבוע מתחילת הפציעה.עדיין לא החלמתי לגמרי.יש כאבים בזמן הליכה ואי נוחות,שכמובן פוחתת עם הזמן.אך זה מגביל אותי נורא.האם לחזור לאורתופד? כמה זמן לוקח לדלקת לעבור?..יש לציין שאני עושה פזיותרפיה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כמה זמן דלקת בעצב נמשכת?

הוספת תגובה

• כמה זמן דלקת בעצב נמשכת? - תגובה

רוית למפל
    02/06/2013

צר לי לאכזב אותך, אך הדלקת לא תעבור מעצמה וגם לא עם כל כדור שתקחי וזאת משום שישנו לחץ של השריר על העצב . יש צורך באבחון מדויק יותר ובהתאם לו אוכל לדעת מה מקור ההקרנה והכאב.
    ממליצה לך להגיע לאבחון על מנת שאחזיר אותך במהרה לספורט.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למי אני יכולה לפנות?

noa
    03/06/2013

כיוון שאני גרה בצפון,ואני מאמינה שאת מקבלת מטופלים במרכז. אשמח לדעת למי אני צריכה לפנות?. אורתופד מומחה לפציעות ספורט? כירורג?..דיקור? בנוסף.. אם אני מורידה את הלחץ של השריר על ידי מתיחות ופזיותרפיה.. זה לא יעזור לזה לעבור?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תיקון

noa
    03/06/2013

טעות התכוונתי לכרופרקט.. לא כירורג

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למי אני יכולה לפנות? - תגובה

רוית למפל
    03/06/2013

איפה בצפון ? אזור הקריות וחיפה או צפונה יותר לכיוון הכינרת ?
    יש שניים מצויינים קובי אביב מאזור העמקים וחיפה ועוד בחורה בשם הדר מאזור הכינרת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה הכשרתם?

noa
    03/06/2013

הם אורתופדים? אני אפילו יותר צפון...אבל כינרת זה עוד סביר.
    תודה על התייחסותך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו