מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כמה זמן דלקת בעצב נמשכת?noa02/06/2013
שלום,לפני חודש ושבוע.נפצעתי מעומס יתר,אני עוסקת בטריאתלון.הובחנתי על ידי אורתופד שאמר שיש לחץ של שרירי התחת על העצב,מה שגורם להקרנות וכאב וגם דלקת.הוא בדק אם המקור מהגב אך שלל אותו.כיוון שצלעתי.טופלתי למשך 10 ימים בארקוקסיה 90.כיום לאחר חודש ושבוע מתחילת הפציעה.עדיין לא החלמתי לגמרי.יש כאבים בזמן הליכה ואי נוחות,שכמובן פוחתת עם הזמן.אך זה מגביל אותי נורא.האם לחזור לאורתופד? כמה זמן לוקח לדלקת לעבור?..יש לציין שאני עושה פזיותרפיה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כמה זמן דלקת בעצב נמשכת? - תגובה
רוית למפל02/06/2013צר לי לאכזב אותך, אך הדלקת לא תעבור מעצמה וגם לא עם כל כדור שתקחי וזאת משום שישנו לחץ של השריר על העצב . יש צורך באבחון מדויק יותר ובהתאם לו אוכל לדעת מה מקור ההקרנה והכאב.
ממליצה לך להגיע לאבחון על מנת שאחזיר אותך במהרה לספורט.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמי אני יכולה לפנות?
noa03/06/2013כיוון שאני גרה בצפון,ואני מאמינה שאת מקבלת מטופלים במרכז. אשמח לדעת למי אני צריכה לפנות?. אורתופד מומחה לפציעות ספורט? כירורג?..דיקור? בנוסף.. אם אני מורידה את הלחץ של השריר על ידי מתיחות ופזיותרפיה.. זה לא יעזור לזה לעבור?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתיקון
noa03/06/2013טעות התכוונתי לכרופרקט.. לא כירורג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמי אני יכולה לפנות? - תגובה
רוית למפל03/06/2013איפה בצפון ? אזור הקריות וחיפה או צפונה יותר לכיוון הכינרת ?
יש שניים מצויינים קובי אביב מאזור העמקים וחיפה ועוד בחורה בשם הדר מאזור הכינרת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה הכשרתם?
noa03/06/2013הם אורתופדים? אני אפילו יותר צפון...אבל כינרת זה עוד סביר.
תודה על התייחסותך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)