מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פיזוטרפיה לאחר ניתוח ארטרוסקופיהבר23/07/2013
שלום רב,
אני חייל המשרת בשירות סדיר.
שלשום ביצעתי ניתוח ארטרוסקופיה בעקבות קרעים במיניסקוס.
בסיכום הניתוח נכתב בין היתר שהחלקים הקרועים במניסקוס נכרתו שכן, לא היה מקום לתפירה.
בסופו של דבר תפרו לי את שני הפתחים שפערו בברך וחבשו לי את הברך.
כרגע אני מסופח לרם 2 ונמצא במנוחה במיטה שכן, הברך שלי נפוחה מאז הניתוח ומסבה לי כאבים חזקים עם כל קיפול ותזוזה של הברך (לפעמים גם יורד דם) ולכן אני נאלץ להיעזר קביים.
התקשרו אלי מרם 2 ורוצים לקבוע לי כבר למחר תור לפיזוטרפיה, לפני שהגעתי לביקורת ראשונה לאחר ניתוח או לפני שהורידו לי את התפרים, בטענה שחשוב כמה שיותר מוקדם להתחיל את הפיזוטרפיה לאחר הניתוח בכדי שהשרירים לא יתחילו להיתנוון.
מצד שני אני חושב שזה אולי מוקדם מדי מכיוון שאני צריך לתת לברך פרק זמן מינימלי של מנוחה.
האם כדאי לי לדחות את הפיזוטרפיה? אם כן, בכמה זמן?
אשמח לקבל כל ייעוץ בנושא.
בתודה מראש,
בר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פיזוטרפיה לאחר ניתוח ארטרוסקופיה - תגובה
רוית למפל23/07/2013ככל שהשיקום מיידי וצמוד לניתוח אחוזי החלמה גבוהים בהרבה יותר .
תתחיל פיזיותרפיה בהקדם .
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)