מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חבלה בקרסולתומר20/08/2013
שלום למומחים,
אשמח מאד להכוונה/עצה.
לפני 9 חודשים נפלתי מגובה של מטר וחצי לערך, על הצד החיצוני של הקרסול הכאב היה חד וחזק.
במיון קבעו "נקע", רנטגן תקין.
אחרי חודשיים וחצי (של כאבים חזקים, שטפי דם רציניים, צליעה והגבלה בתנועה וכולל אירקאסט ושימוש בקב) שלחו אותי לבדיקת סיטי שתוצאתה:
שבר קלקנאלי דיסטרלי לטרלי שמאלי, שבר בקונאיפורם הלטרלי משמאל.
המשכתי עם אירקאסט עוד חודשיים ופיזיותרפיה עדינה.
כאבים והגבלה בתנועה המשיכו, כנ"ל רגישות בכלל ורגישות בהליכה על משטחים לא ישרים.
מומחה כף רגל וקרסול קבע לפני 4 חודשים שמדובר בנקע חריף, שלח להמשך פיזיו' ולהוריד אירקאסט. נשלל RSD (כמו שאורטופד אחר חשב).
MRI מלפני חודשיים: קרע חלקי בעבר ב-ATFL, אבל עכשיו שלם.
לפני חודש אמר לי המומחה: רגישות לתרלית.
לפני שבוע וחצי קיבלתי זריקת סטרואידים לסינוס טרסי ו-ATFL. אין שיפור, אפילו יותר גרוע
מומחים יקרים, מצטער על המגילה, אבל אודה לכם על כל עצה או הכוונה.
כרגע, 9 חודשים אחרי החבלה אני סובל מכאבים חזקים (יותר טוב מהחודשים הראשונים, אבל מרגיש שהמצב סטטי בשלושה חודשים האחרונים), בעיקר בצד החיצוני, רגישות, התנועה השתפרה, אך הטווחים לא מושלמים ויש תחושה שנתקע כשמזיז לצדדים. הרגל רגישה (ולא יציבה) לכל משהו שהוא לא הליכה על משטח ישר.
מה האפשרויות שלי? מה יכול לעזור?
תודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חבלה בקרסול - תגובה
רוית למפל21/08/2013עברת חבלה לא פשוטה וכשמדובר על הקרסול זו בעיה כפולה ומכופלת בשל השינוי של כל מערך היציבה .
זו כבר לא בעיה של שרירי הקרסול אלא של כל מערך השרירים כמו מפרק הירך , אגן שרירי בטן צוואר וכו...
יש להגיע לאיש מקצוע המומחה בשיפור טווחי תנועה על מנת לאבחן ולתת לך פתרונות.
בהצלחה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)