קרע במיניסקוס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קרע במיניסקוס
    שלומי
    09/10/2013

שלום אני נמצא כמה חודשיים לפני הגיוס לצבא
    וקרעתי את הקרן האחרוית של המינסקוס המידאלי
    במידה ואני יעשה פיזיו ואני יצליח להגיע לרמה שאני מתפקד ללא כאבים וללא הגבלת טווחי תנועה זה אפשרי שאני יוכל להתגייס ליחידת חי"ר?
    ואם כן , אז זה שיש לי קרע במיניסקוס יכול להעמיד בסיכון גבוהה יותר שאני יסובב את הברך או יפצע?

בתודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קרע במיניסקוס

הוספת תגובה

• קרע במיניסקוס - תגובה

רוית למפל
    09/10/2013

שלומי ערב טוב,
    קרע במניסקוס דורש שיקום, לגביי יחידה קרבית זה מאוד תלוי אצל מי תעבור את הטיפולים .
    כמובן שתאריך הגיוס גם כן חשוב. בעוד חודשיים שלושה או חצי שנה + ?
    כל פציעה באשר היא, תמיד תהיה בעלת אזור רגיש יותר ויהיה עליך לתת תשומת לב מרובה יותר .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קרע ברצועה

שלומי
    09/10/2013

הגיוס הוא במרץ וכיום אני מטופל בפיזיוטרפיה של הדסה הר הצופים
    כרגע יש לי כאבים בתנועות מסוימות עם ברך מעט נוזלים וכשאני עושה ריצה עם שינוי כיוון אני מרגיש טיפה אישהו אי נוחות בחיבור המפרק כיאלו הוא זז

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קרע ברצועה - תגובה

רוית למפל
    09/10/2013

השאלה היא האם אתה מרגיש שאתה מתקדם בטיפול, האם יש שיפור . עד מרץ זה אחלה זמן להחלמה ;)
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קרע ברצועה

שלומי
    10/10/2013

עד עכשו התעסקתי בשיקום הרצועה
    אבל הגעתי לשלב בפרוטוקול שאני מתחיל לרוץ לקפוץ ספרינטים חדר כושר דיפ סקוואט וכולי ורק אז שהגעתי לשלב הזה ראיתי שהמיניסקוס מפריע לי כמו בנוזלים שעוד לא עברו מהניתוח כנראה מהקרע במיניסקוס ובספרינטים שהרגשתי חוסר נוחות במיניסקוס אז עכשו אני רוצה להתחיל לעשות דיקור סיני להרגיע את הדלקת את הנוזלים או מה שזה לא יהיה ואפוטסתרפיה + פיזוטרפיה כדי להחלים מהקרע במיניסקוס

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו