מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קרע במיניסקוסשלומי09/10/2013
שלום אני נמצא כמה חודשיים לפני הגיוס לצבא
וקרעתי את הקרן האחרוית של המינסקוס המידאלי
במידה ואני יעשה פיזיו ואני יצליח להגיע לרמה שאני מתפקד ללא כאבים וללא הגבלת טווחי תנועה זה אפשרי שאני יוכל להתגייס ליחידת חי"ר?
ואם כן , אז זה שיש לי קרע במיניסקוס יכול להעמיד בסיכון גבוהה יותר שאני יסובב את הברך או יפצע?
בתודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרע במיניסקוס - תגובה
רוית למפל09/10/2013שלומי ערב טוב,
קרע במניסקוס דורש שיקום, לגביי יחידה קרבית זה מאוד תלוי אצל מי תעבור את הטיפולים .
כמובן שתאריך הגיוס גם כן חשוב. בעוד חודשיים שלושה או חצי שנה + ?
כל פציעה באשר היא, תמיד תהיה בעלת אזור רגיש יותר ויהיה עליך לתת תשומת לב מרובה יותר .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרע ברצועה
שלומי09/10/2013הגיוס הוא במרץ וכיום אני מטופל בפיזיוטרפיה של הדסה הר הצופים
כרגע יש לי כאבים בתנועות מסוימות עם ברך מעט נוזלים וכשאני עושה ריצה עם שינוי כיוון אני מרגיש טיפה אישהו אי נוחות בחיבור המפרק כיאלו הוא זז* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרע ברצועה - תגובה
רוית למפל09/10/2013השאלה היא האם אתה מרגיש שאתה מתקדם בטיפול, האם יש שיפור . עד מרץ זה אחלה זמן להחלמה ;)
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרע ברצועה
שלומי10/10/2013עד עכשו התעסקתי בשיקום הרצועה
אבל הגעתי לשלב בפרוטוקול שאני מתחיל לרוץ לקפוץ ספרינטים חדר כושר דיפ סקוואט וכולי ורק אז שהגעתי לשלב הזה ראיתי שהמיניסקוס מפריע לי כמו בנוזלים שעוד לא עברו מהניתוח כנראה מהקרע במיניסקוס ובספרינטים שהרגשתי חוסר נוחות במיניסקוס אז עכשו אני רוצה להתחיל לעשות דיקור סיני להרגיע את הדלקת את הנוזלים או מה שזה לא יהיה ואפוטסתרפיה + פיזוטרפיה כדי להחלים מהקרע במיניסקוס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)