מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תרגיל שניתן לבצע במרפק טניסאיתי טלמור26/11/2013
שלום שוב לד"ר יצחק בכר.
כתבתי לפני מ'ס ימים לגבי מרפק טניס וחזרה לאימונים.
אני כרגע נמנע מתרגילים שמעמיסים על הגיד המדובר, ורציתי לשאול אם את תרגיל ה "פול אובר בפולי עליון" אני כן יכול לבצע בינתיים?
אם הבנתי נכון אני כן יכול לבצע תרגילים כל עוד אין תנועת כיפוף של המפרק מרפק.
צירפתי קישור לתרגיל.
שוב תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תרגיל שניתן לבצע במרפק טניס - תגובה
רוית למפל26/11/2013אמיר ערב טוב,
אם יש לך דלקת במרפק כל תנועה של שור כף יד ואמה גם כן תשפיע עליה .
המנע מכל תרגיל של העמסת משקל ושימוש בידיים. גש למטפל/ איש מקצוע מומחה על מנת לפתור את הבעיה ואז תוכל לחזור לתפקוד מלא מבלי שום הגבלות וכאבים.
מנוחה בלבד אינה פיתרון מלבד הקלה רגעית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדלקת,כאבים
איתי טלמור27/11/2013זה התחיל מלפני כחודש, הטעות שלי זה שהמשכתי להתאמן (אימונים עדינים) פעמיים אחרי זה.
בכל התקופה הזאת לא היו לי כאבים בכלל בזמן מנוחה.
היום, 27/11/2013 אין כאבים בכלל. גם לא בתנועות. לא מרגיש שום דבר.
האם מה שרשמת עדיין רלוונטי?
תודה רבה! מאוד מודה לך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדלקת,כאבים - תגובה
רוית למפל27/11/2013תמיד מומלץ ללכת לבדוק. במידה וישנו כשל תנועתי שם וטריגרים פעילים, ברגע שתמשיך להתאמן ולאמץ את היד הכאבים יחזרו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)