שרירים תפוסים:

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שרירים תפוסים:
    שירלי
    02/01/2014

אני עוסקת הרבה בפעילות גופנית, חדר כושר, פילאטיס, ריצות. בתקופה האחרונה סובלת הרבה משרירים תפוסים למרות שלא שיניתי משמעותית תדירות או אימון. כמוןב שאקבע תור לרופא אך אשמח לדעת מה יכולה להיות הסיבה? האם יש דרך להקל על הכאב בנתיים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שרירים תפוסים:

הוספת תגובה

• שרירים תפוסים: - תגובה

רוית למפל
    02/01/2014

היי גליה,
    נשמע שאת עושה הרבה ספורט ואולי קצת יותר מידי ואז הגוף נמצא בעומס יתר.
    1. תנסי לקחת תוסף מגנזיום לשחרור השרירי, מגנזיום נמצא גם בדגים, אגוזי מלך...
    2. תורידי עומס באימונים, הגוף זקוק ליום מנוחה בין אימון לאימון . כל יוד זה לא ספורט תחרותי וזה בשביל הבריאות תקשיבי לגוף שלך.
    3. ממליצה ללכת לקבל עיסוי רקמות טוב (אפילו שניים, שלושה)

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שרירים תפוסים

שירן
    05/01/2014

הכי מבאס זה לקבל סופסוף את ההחלטה להזיז את עצמך ולעשות כושר ואז לסבול מכאבים בשרירים.. הסיבות לכאבים הן ממש לא גורפות, יש כל מיני אופציות..
    הבסיס הוא לבדוק אם את עושה את הספורט באופן נכון- חימום בהתחלה ומתיחות בסוף וכמובן לא לצאת חשופה בקור אחרי האימון- תמיד לשים על עצמך ז'קט, לא משנה כמה חם. הדברים הקטנים האלה יכולים לעשות כאבי שרירים מאוד חזקים.. כדאי לך לקחת הכוונה של מדריך כושר או משהו כזה שיסביר לך.
    הייתי ממליצה גם לעשות בדיקות דם כדי לבדוק שלא חסרים ערכים.. אני יודעת שאם למשל חסר מגנזיום זה עלול לגרום להתכווצויות שרירים מטורפות ואולי זו הסיבה אצלך..
    בכל מקרה עד שתמצאי את הגורם ותטפלי בו הייתי ממליצה לך לעשות אמבטיה חמה ולעסות בה בעדינות את השרירים שכואבים לך. כשאת יוצאת (לחדר חמים ולא קר!) למרוח קרם לשרירים ושוב לעסות, אני ממליצה על ג'וינט אנד מסל של מורז, הוא מבוססת על צמחי מרפא ובעיני הרבה יותר טובה מכל יתר המשחות המסריחות שיש בבתי מרקחת.. תעסי את המשחה שתיספג, תלבשי בגדים חמים ותנוחי. כמו שהסבתות אומרות- תקומי כמו חדשה :) ובאמת תבדקי מה הגורם כדי שלא יחזור על עצמו...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רוית למפל ושירן. לקחתי עצותיכן

שירלי
    06/01/2014

לתשומת ליבי. מרווחת בין אימונים וקבעתי תור לרופא להתייעץ לגבי הוספת מגנזיום או לבירור חוסרים אחרים.
    שירן - ניסיתי את הג'וינט אנד מסל ואחרי אמבטיה חמה יש הקלה.

לעיסוי, רוית, טרם מצאתי זמן לצערי...

שוב, תודה לכן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו