סקוואט

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סקוואט
    צחי
    04/02/2014

שלום רב,
    אני כבר שנים מתאמן במכון כושר. אני בכושר מעולה וכו...
    למרות שאני עושה חימום אירובי וגם כמה סטים חימום של סקוואט, תמיד(!) שאני מגיע למשקל עבודה(גם אם לא גבוה) בעילה אני מרגיש התכווצות קשה במותן ימין בגו, זה כואב וככל שאני ממשיך לעשות זה כואב יותר, יותר מכך יום יומיים למחרת אני חש כאבים באזור שכאשר אני מגיע למאמץ מקסימלי.
    לעומת זאת כשאני עושה סקוואט כתרגיל שלישי -אין שום התכווצות, מבאס כי הרגליים עייפות ואי אפשר להגיע למשקלים גבוהים.
    אציין שביקשתי מכמה מאמנים להסתכל על התנועה והיא תקינה
    אין לי שום בעיה עם כל תרגילים אחרים בכולם אני מסיים סט כאשר אני מגיע לכשל ללא שום בעיה(גם דדליפט).

האם לוותר על הרעיון של סקוואט כתרגיל ראשון
    או דווקא יש פתרון?

בתודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סקוואט

הוספת תגובה

• סקוואט - תגובה

רוית למפל
    04/02/2014

ערב טוב צחי,
    לוותר ?? לא כדאי. סקוואט הוא אחד התרגילים הפונקציונאלים הטובים, אני עובדת איתו המון במיוחד בשיקום אחרי ניתוחים ופציעות.
    משתמע מדבריך כי ישנה איזושהי החזקה שרירית שהגוף מפצה עליה, וככל הנראה כהגוף חם אז השרירים קצת יותר אלסטים ולכן קל לך יותר.
    שווה להגיע לאבחון אצלי או אצל הקולגות מהתחום שנוכל לזהות את מקור הבעיה ותשוב להתאמן כרגיל עם/בלי העמסת משקל :)
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו