רגישות צווארית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רגישות צווארית
    סאם וואן
    29/04/2014

שלום,

אני בן 30 בכושר טוב מאוד. הייתי מתאמן דרך קבע (5 פעמים בשבוע, לפעמים אפילו 6..)
    אימוני אירובי, ובעיקר שחייה. בכל פעם כשעה. (פעם או פעמיים בשבוע בנוסף ל-40 דקות אירובי גם אימוני כוח).
    לפני כחודש וחצי-חודשיים, התחלתי להרגיש חולשה/הגבלת בתנועה בכתף והזרוע הימניים.
    אם הייתי יכול לשחות ברצך נגיד 50 בריכות, אז כשהתחילו הכאבים הייתי יכול לשחות, וגם עכשיו, בקושי 10 בריכות.
    אורתופד ייעץ לי (אחרי ש"הקשיב" לי במשך 3 שניות) לנוח ולקת כדורי ארקוקסיה. ואם לא יעזור, פיזיותרפיה. נטלתי את הכדורים (90 מ"ג) והפסקתי מהפעילות. אך עדיין היה כאב אך פחות.

חזרתי להתאמן אך בטיפשותי לא בהדרגה ואחרי יומיים הכאב חזר.
    התייעצתי עם אורתופד נוסף(שהפעם היה יותר קשוב ובדק גם..) שאיבחן כך:

"רגישות צווארית, טרפזיוס ולאורך יד ימין. הגבלת תנועה קלה של הכתף. ספאזם שרירי פארה ורטברלי. החזרים וכוח גס גפיים עליונות- שמור. תחושה תקינה".

רשם לי כדורים ארקוקסיה 120 מ"ג ל7 ימים, וכדורי ASIVAL 5 מ"ג. ולהפחית בעומס .
    אני חושב לנוח שוב 10 ימים.

הכדור הזה ASIVAL- ממה שביררתי הוא כדור נגד דיכאון... רשם לי ל 30 ימים.

כשאחזור לפעילות במידה ותהיה הקלה- מה לא לעשות בבריכה? באימוני חד"כ?
    (חשבתי להתחיל להתאמן קצת עם סנפירים קלים- האם זה מומלץ?)

ממש מתנצל על המגילה- רציתי לפרט הכל כדי שיהיה ברור :)

תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רגישות צווארית

הוספת תגובה

• רגישות צווארית - תגובה

רוית למפל
    30/04/2014

בוקר אור,
    אין לך מה להתנצל. זה הרבה יותר ברור כשמפרטים על הבעיה.
    אז ככה.... זו לא פעם ראשונה וגם לא אחרונה שאומר זאת, כדורים הם לא תרופה לבעיה הם לא פיתרון רק להקלה רגעית. אם אתה רוצה לתת מענה ראוי ולמנוע כאבים והתדרדרות במצבך גש לאיש מקצוע מתאים העובד במישור התנועתי כמו כירופרקט, פיזיותרפיסט ו/או רמובמנט.
    מיד בתום פתרון הבעיה ממקורה תוכל לחזור באופן מלא לפעילות מבלי להימנע משום תרגיל. ההמלצה היא לבדוק עם מאמן שהטכניקה שלך טובה - טכניקה לקויה היא מקור רוב הבעיות.
    המשך יום נפלא

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה, ברור שכדורים לא הפתרון- הבעיה

סאם וואן
    30/04/2014

הבעיה היא שרציתי להזמין תור לפיזיותרפיה והקרוב ביותר לאמצע יולי... זה אבסורד..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה, ברור שכדורים לא הפתרון- הבעיה - תגובה

רוית למפל
    30/04/2014

אתה מוזמן להגיע לאבחון חינמי אצלי. מתחייבת לתור תוך שבועיים
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו