ציסטה גנגליונית בברך שמאל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ציסטה גנגליונית בברך שמאל
    אורi
    15/05/2014

שלום,
    במשך ככמה חודשים היו לי כאבים בברך שמאל בזמן ריצות ואימונים, עד שזה הגיע למצב שלאחר כרבע שעה ריצה הייתי חייב להפסיק ולא הייתי מסוגל להמשיך.
    לאחר בדיקת mri התגלתה לי בברך ציסטה גנגליונית קידמית לרצועה הצולבת הקדמית, בגודל 1 ס"מ.
    כל הרצועות/מיניסקוסים/ גידים וכדומה שמורים ושלמים.

הרופא שלי שלח אותי לפיזותרפיה, וביצוע של אופניים ואליפטיקל 3 פעמים בשבוע. ואמר שנעקוב אחרי השיפור, ושהוא מאמין שתוך 8 שבועות המצב יחזור להיות תקין, ואם לא תהיה התערבות כירורגית

למעשה יש לי 2 שאלות:
    1. אני עובד בתפקיד ביטחוני ובכל רבעון נדרש לבצע אימוני מטווחים וקרב מגע. האם יש מניעה לבצע קרב מגע כשבועיים לאחר תחילת אימוני האופניים בהנחה שארגיש יותר טוב?
    2. בהנחה שארגיש טוב יותר, האם הציסטה תעלם ללא התערבות כירורגית, או שהיא פשוט נשארת ורק העובדה שאני מחזק שרירים סביב האזור ייגרמו לשיפור?

תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• ציסטה גנגליונית בברך שמאל - תגובה

רוית למפל
    27/05/2014

המלצתי אליך היא פשוטה. לתת מנוחה קלה לגוף ובזמן המנוחה לקבל מספר עיסויים טובים (רקמות עמוק). לאחר מכן תחזור לפעילות סדירה ואל תשכח שכחלק מהאימונים צריך גם לטפל בגוף אחת ל.... אין צורך להיכנס לניתוחים ופרוצדרות. אשמח להתעדכן לאחר מכן במצבך.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו