שבר מאמץ בפוביס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שבר מאמץ בפוביס
    משה
    15/05/2014

שלום ד"ר! לפני כשלושה חודשים נפצעתי במפשעה ירך ימין כתוצאה ממאמץ יתר. סבלתי כמה ימים מכאב חריף באזור הפגוע עד שבקושיי יכולתי ללכת.
    פניתי לאורתופד שהפנה אותי לפיזיותרפיה שכללה: גירוי חשמלי, אולטרה סאונד, כרית חימום, ומתיחות. שלא ממש הועילו.
    ובנוסף גם לקחתי כדורים נוגדי דלקת (ארקוסיה 90) כיום אני עדיין חש בכאבים בזמן הליכה או עמידה ממושכת. ויש לי אי נחות אפילו בזמן ישיבה או שכיבה ממש באזור החיבור של המפשעה בצד הימני. ויש לי מן צריבות כאלו באזור הירך.
    לפני שבוע ביצעתי צילום MRI שמצורף להלן.
    אבקש חוות דעת ודרכי טיפול חוץ ממנוחה.
    תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שבר מאמץ בפוביס

הוספת תגובה

• שבר מאמץ בפוביס - תגובה

רוית למפל
    27/05/2014

משה צהריים טובים, לפי דבריך ולפי פיענוח mri מדובר בכאבים שעדיין קיימים בשל חוסר איזון שרירי שנוצר מהמאמץ. המלצה ללכת לאיש מקצועה העובד על החזרת התנועה לטווחים תקינים ולימוד עבודה נכונה עם הגוף.
    עיסוי רפואי אצל איש מקצוע העובד עם פציעות מסוג זה יכול מאוד לעזור , כמו כןנגם טריגר פוינטס ועוד...
    אתה מוזמן להגיע לאבחון איתור מקור הכאב .
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו