מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צביטה בירךאביב19/07/2014
שלום אני בן 25 מתאמן באיגרוף תאילנדי...יש לי בעיה שכאשר אני מבצע בעיטה לגובה הראש ברגל ימין אז יש לי מן כאב באיזור הירך שקרוב לאגן...אבל זה כואב רק אם אני עושה בעיטות ללא מתיחות לפני משום שאם אני כן עושה מתיחות לפני ואחר כך מנסה לעשות בעיטה לגובה הראש אז אני לא מרגיש בשום כאב!!...בדקתי באינטרנט וראיתי משהו שנקרא תסמונת צביטה בירך ובאנגלית זה נקרא fai
(Femoroacetabular Impingement) שזה התנגשות גרמית בין האצטבולום לבין ראש/צוואר עצם הירך...כמובן שאני לא בטוח במאה אחוז שזה מה שיש לי אבל זה נראה לי מתאים לתיאור הבעיה שלי ולכן אני שואל אתכם...אם אכן זו הבעיה שלי אז איזה רופא מטפל בזה? למי לפנות? לאורטופד או לכירופרקט או ללכת לאיזה מכון פיזיותרפיה או מכון של פציעות ספורט?...אשמח אם תעשו לי סדר בדברים תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צביטה בירך - תגובה
רוית למפל20/08/2014אביב צהריים טובים, מתנצלת על האיחור במענה. גש לאורתופד קודם על מנת לקבל הפניות לבדיקות דימות כמו אולטרסאונד וצילום . לאחר מכן אתה יכול לגשת לכל איש מקצוע המתעסק הפציעות ספורט בניהם ד"ר בכר ו/או אנוכי.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)