צביטה בירך

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צביטה בירך
    אביב
    19/07/2014

שלום אני בן 25 מתאמן באיגרוף תאילנדי...יש לי בעיה שכאשר אני מבצע בעיטה לגובה הראש ברגל ימין אז יש לי מן כאב באיזור הירך שקרוב לאגן...אבל זה כואב רק אם אני עושה בעיטות ללא מתיחות לפני משום שאם אני כן עושה מתיחות לפני ואחר כך מנסה לעשות בעיטה לגובה הראש אז אני לא מרגיש בשום כאב!!...בדקתי באינטרנט וראיתי משהו שנקרא תסמונת צביטה בירך ובאנגלית זה נקרא fai
    (Femoroacetabular Impingement) שזה התנגשות גרמית בין האצטבולום לבין ראש/צוואר עצם הירך...כמובן שאני לא בטוח במאה אחוז שזה מה שיש לי אבל זה נראה לי מתאים לתיאור הבעיה שלי ולכן אני שואל אתכם...אם אכן זו הבעיה שלי אז איזה רופא מטפל בזה? למי לפנות? לאורטופד או לכירופרקט או ללכת לאיזה מכון פיזיותרפיה או מכון של פציעות ספורט?...אשמח אם תעשו לי סדר בדברים תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צביטה בירך

הוספת תגובה

• צביטה בירך - תגובה

רוית למפל
    20/08/2014

אביב צהריים טובים, מתנצלת על האיחור במענה. גש לאורתופד קודם על מנת לקבל הפניות לבדיקות דימות כמו אולטרסאונד וצילום . לאחר מכן אתה יכול לגשת לכל איש מקצוע המתעסק הפציעות ספורט בניהם ד"ר בכר ו/או אנוכי.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו