מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבים בברךאבי24/07/2014
שלום
אני מתאמן בריצות ארוכות כבר כשנתיים, כאשר השיא מבחינתי היה חצי מרתון בפברואר 14 ומאז המשכתי לרוץ ריצות של כ 10 ק"מ בערך פעמיים בשבוע.
לפני כ 3 שבועות במהלך הריצה הרגשתי כאב קל בחלק האחורי הימני בברך שמאל שלא מני ממני לסיים את האימון. מיד עם סיום הריצה התחלתי לחוש כאבים באותו מקום ואף בחלק הקדמי של הברך, אשר מנעו ממני לדרוך על הרגל ואף גרמו לי לצלוע. כאבים אלו עברו לאחר שבוע וחצי בהם לא התאמנתי כלל. לאחר שבוע וחצי יצאתי לאימון אותו לא יכולתי לסיים עקב הכאבים שחזרו ובסיום האימון שוב לא יכולתי לדרוך על הרגל. מאז למעלה משבועיים וחצי אני לא יכול להישען על הברך, יש לי הגבלת תנועה אשר מונעת ממני לכופף את הברך כולל כאבים וצליעה בזמן הליכה. האם מה שתארתי ניתן לשער מה הבעיה שלי ? האם נדרש ממני לראות אורטופד רגיל או רופא/אורטופד ספורט ?
האם נדרש ממני לפנות במיידי לראות רופא או ניתן להמתין לתור שמוזמן לי לעוד שבוע וחצי .?
האם ניתן לטפל בכאבים לפני ההגעה לרופא ?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים בברך - תגובה
רוית למפל28/07/2014אבי בוקר טוב,
ראשית גש לאורטופד לקבל הפניה לבדיקת דימות (אולטרסאונד) לשלול קרע .
שנית חייב להפסיק אימונים המיידי ולגשת לטפל אחרי אבחנת של תוצאות הדימות.
מקרים רבים בהם טיפלתי דובר בקרעים מינורים של רקמות רכות, שרירי המקורבים וההמסטרינג (ירך אחורית).
בהחלט ניתן לטפל בכאב לפני פגישה עם אורטופד.
המלצה לבית : קרח, קרח ושוב קרח.
קח קוביית קרח ופשוט תעשה את אזור הכאב .
אתה מוזמן להגיע לאבחון שיהיה בהצלחה :)
החלמה מהירה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)