ספינינג ונזק לברך

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ספינינג ונזק לברך
    מיכל
    03/08/2014

שלום רב,
    כארבעה חודשים לאחר לידה החלטתי לחזור לפעילות הספורטיבית האהובה עלי- ספינינג. מסתבר שבחדר הכושר החדש את רוב שיעור הספינינג מעבירים בעמידה, ומכיוון שלא תודרכתי עם חזרתי לפעילות נגרם לי נזק בברך. באופן כללי יש לי משקל עודף ולאחר כ 8 שיעורים לערך, החלו לי כאבים חזקים בברך ומזה מס' חודשים שאני מתקשה לעלות במדרגות, יש לי נוקשות בברך מלווה בכאבים עם הקימה בבוקר מהמיטה, כשאני מתכופפת נשמע רעש כמו של שבירת מפרקת מהברך (לא עלינו), ומיותר לציין שאני לא עושה שום כושר כבר מס' חודשים. אודה לך אם תוכל למקד אותי, מה הבעיה שנוצרה לי בברך
    מיכל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ספינינג ונזק לברך

הוספת תגובה

• ספינינג ונזק לברך - תגובה

רוית למפל
    05/08/2014

ספינינג כמו כל אימון אחר שמבוצע לא כהלכה מבחינת טכניקה עלול להוביל לפציעה.
    שיעור ספינינג איננו מועבר בעמידה לאורכו. שיעור ספינינג מטרתו לעבוד על סיבולת לב ריאה לפי דופק. ישנם פיקים באימון שמועברים בעמידה מתוך מטרת גיוון ומשחק עם הדופק.
    בכל אופן נשמע שלא עברת הדרכה מתאימה ולכן נפצעת.
    אינני יכולה לפענח מה בדיוק קרה בברך בצורה כזו. ממליצה לך לגשת לבצע בדיקת הדמיה כמו אולטרסאונד בהפניית אורתופד ולהגיע לאבחון לאחר מכן אצל איש מקצוע המתעסק בתנועה ושיקוםמאו אצלנו .
    כן מומלץ בינתיים לבצע קומפרסים של קרח ומנוחה טוטאלית מאימונים.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו