מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- החלמה מניתוח קרע מלא של הפרונאלייואב25/08/2014
לפני שלושה שבועות עברתי ניתוח לתפירת הגיד הפרונאלי (לונגוס) לפרונאלי ברויס. חוץ מהתיקון בגיד, נעשה גם תיקון במנח הרגל שלי שכלל שבירה של שתי עצמות והחדרת ברגים לאיחוי ״נכון״ יותר של המסרקית והקרסול. אני מנסה לא לקחת יותר מידי משככי כאבים מאז, אבל הכאב הכי מטריד שיש לי הוא מעיין צריבה/שריפה/ זטס חשמלי בבהונות כבר זמן רב, שגם כמובן תלוי במתיחת הרגל או הפוזיציה בה אני יושב/שוכב.
האם זה נורמלי? האם זה יחלש? יעבור? או בגלל שזה קשור לנזק עצבי, זה ישאר כך?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החלמה מניתוח קרע מלא של הפרונאלי - תגובה
רוית למפל25/08/2014האם עברת פיזיותרפיה ? עברו רק 3 שבועות מהניתוח, זה לא מדד בכלל.
מה גרם לפציעה שהובילה לניתוח ?
יש המון פרמטרים שצריכים להילקח בחשבון על מנת לספק לך תשובות ולא בטוח שאוכל לתת לך כאן את המענה שאתה מחפש. בכל אופן פגיעה עצבית ניתן לדעת רק לאחר מספר טיפולים, אלא אם כן היתה פשלה בניתוח וזה צויין.
כמו שזה נשמע הכאב שאתה מרגיש הוא כתוצאה מהפגיעה ברקמות ויצירת טריגר פוינטס הגורמים לכאבים, הקרנות, הגבלת תנועה.
עליך לקבל מענה טיפולי מלא לשחרור התנועה והחזרת הטווחים בקרסול.
אין לי ספק שביום שתחזיר את הקרסול למצבה קודם הפציעה הכאבים נפסקו(בתנאי שאין שום פגיעה בעצב) .
ממליצה לך להגיע לאבחון.
לילה טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיקום מניתוח
יואב26/08/2014שלום רוית ותודה על תשובתך.
הקריעה היתה תוצאה של דלקות חוזרות בגיד במשך יותר משנתיים וזכתה רק להתייחסות טיפולית ממני ( פיזיו, דיקור, מסז׳, קצת טיפול תרופתי) אך לא הפסקתי לרוץ לגמרי. לבסוף, הגיד נקרע לגמרי.
לא עברתי פיזיו בשלושה שבועות האחרונים מאז הניתוח. הרופא דיבר על פיזיו לאחר הורדת הגבס. בעוד שבועות מספר מעכשיו.
אני מחפש קצת הקלה ( לא תרופתית) וחשבתי שאוכל לשמוע על עצה מכם.
תודה שוב,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)