החלמה מניתוח קרע מלא של הפרונאלי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• החלמה מניתוח קרע מלא של הפרונאלי
    יואב
    25/08/2014

לפני שלושה שבועות עברתי ניתוח לתפירת הגיד הפרונאלי (לונגוס) לפרונאלי ברויס. חוץ מהתיקון בגיד, נעשה גם תיקון במנח הרגל שלי שכלל שבירה של שתי עצמות והחדרת ברגים לאיחוי ״נכון״ יותר של המסרקית והקרסול. אני מנסה לא לקחת יותר מידי משככי כאבים מאז, אבל הכאב הכי מטריד שיש לי הוא מעיין צריבה/שריפה/ זטס חשמלי בבהונות כבר זמן רב, שגם כמובן תלוי במתיחת הרגל או הפוזיציה בה אני יושב/שוכב.
    האם זה נורמלי? האם זה יחלש? יעבור? או בגלל שזה קשור לנזק עצבי, זה ישאר כך?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• החלמה מניתוח קרע מלא של הפרונאלי - תגובה

רוית למפל
    25/08/2014

האם עברת פיזיותרפיה ? עברו רק 3 שבועות מהניתוח, זה לא מדד בכלל.
    מה גרם לפציעה שהובילה לניתוח ?
    יש המון פרמטרים שצריכים להילקח בחשבון על מנת לספק לך תשובות ולא בטוח שאוכל לתת לך כאן את המענה שאתה מחפש. בכל אופן פגיעה עצבית ניתן לדעת רק לאחר מספר טיפולים, אלא אם כן היתה פשלה בניתוח וזה צויין.
    כמו שזה נשמע הכאב שאתה מרגיש הוא כתוצאה מהפגיעה ברקמות ויצירת טריגר פוינטס הגורמים לכאבים, הקרנות, הגבלת תנועה.
    עליך לקבל מענה טיפולי מלא לשחרור התנועה והחזרת הטווחים בקרסול.
    אין לי ספק שביום שתחזיר את הקרסול למצבה קודם הפציעה הכאבים נפסקו(בתנאי שאין שום פגיעה בעצב) .
    ממליצה לך להגיע לאבחון.
    לילה טוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שיקום מניתוח

יואב
    26/08/2014

שלום רוית ותודה על תשובתך.
    הקריעה היתה תוצאה של דלקות חוזרות בגיד במשך יותר משנתיים וזכתה רק להתייחסות טיפולית ממני ( פיזיו, דיקור, מסז׳, קצת טיפול תרופתי) אך לא הפסקתי לרוץ לגמרי. לבסוף, הגיד נקרע לגמרי.
    לא עברתי פיזיו בשלושה שבועות האחרונים מאז הניתוח. הרופא דיבר על פיזיו לאחר הורדת הגבס. בעוד שבועות מספר מעכשיו.

אני מחפש קצת הקלה ( לא תרופתית) וחשבתי שאוכל לשמוע על עצה מכם.
    תודה שוב,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו