מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שברי מאמץ חמוריםחיילת26/08/2014
היי,אני לוחמת בצבא,עשיתי מיפוי עצמות ואלו התוצאות:
״מיפוי עצמות כל גופי:בוצע מיפוי עצמות פלנרי של שלד כולו ומיפוי spect ברכיים עם TC 99 MDP.
במיפוי פלנרי מאוחר ובחתכי הspect הודגמה קליטה מוגברת באספקט אחורי של טיביה שמאלית פרוקסימלית,שינויים stress related קרוב לוודאי. כמו כן במיפוי פלנרי המאוחר הודגמה קליטה מוגברת קורטיקלית באספקט המדיאלי בשליש אמצעי של עצם ירך השמאלי ובשליש אמצעי של עצמות הטיביה ופיבולה בשוק ימין,שברי מאמץ דרגה 2-3.
בנוסף קליטה מוגברת באזור של חיבורים טרסו מטטרסליים בכף רגל שמאל,שינויים לאחר חבלה או stress related. שאר השלד ללא קליטות פתולוגיות מוקדיות.
סיכום: שברי מאמץ ושינויים stress related בגפיים תחתונות כנ״ל. ״
אני לפחות חודש כבר במנוחה בבית והכאבים לא עוברים,כואב לי במנוחה לפעמים, וגם אחרי עמידה של 10 דקות.. המנוחה לא עוזרת,ואני רוצה להמשיך להתקדם ולצאת לקורסים ושזה יתרפא כבר,רציתי לשאול האם יש אופציה אחרת לטיפול בזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שברי מאמץ חמורים - תגובה
ד``ר יצחק בכר02/09/2014שלום חיילת
ישנם אמצעים כמו לייזר רך שעשויים להאיץ את ההחלמה אבל עדיין יש חשיבות להמשך מנוחה. שימי לב לא מדבר על להיכנס למיטה ולצאת ממנה כאשר הכול עובר אלא רק מנוחה מעומסים נושאי משקל (עמידה, הליכה, ריצה).
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)