שברי מאמץ חמורים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שברי מאמץ חמורים
    חיילת
    26/08/2014

היי,אני לוחמת בצבא,עשיתי מיפוי עצמות ואלו התוצאות:
    ״מיפוי עצמות כל גופי:בוצע מיפוי עצמות פלנרי של שלד כולו ומיפוי spect ברכיים עם TC 99 MDP.
    במיפוי פלנרי מאוחר ובחתכי הspect הודגמה קליטה מוגברת באספקט אחורי של טיביה שמאלית פרוקסימלית,שינויים stress related קרוב לוודאי. כמו כן במיפוי פלנרי המאוחר הודגמה קליטה מוגברת קורטיקלית באספקט המדיאלי בשליש אמצעי של עצם ירך השמאלי ובשליש אמצעי של עצמות הטיביה ופיבולה בשוק ימין,שברי מאמץ דרגה 2-3.
    בנוסף קליטה מוגברת באזור של חיבורים טרסו מטטרסליים בכף רגל שמאל,שינויים לאחר חבלה או stress related. שאר השלד ללא קליטות פתולוגיות מוקדיות.
    סיכום: שברי מאמץ ושינויים stress related בגפיים תחתונות כנ״ל. ״

אני לפחות חודש כבר במנוחה בבית והכאבים לא עוברים,כואב לי במנוחה לפעמים, וגם אחרי עמידה של 10 דקות.. המנוחה לא עוזרת,ואני רוצה להמשיך להתקדם ולצאת לקורסים ושזה יתרפא כבר,רציתי לשאול האם יש אופציה אחרת לטיפול בזה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שברי מאמץ חמורים

הוספת תגובה

• שברי מאמץ חמורים - תגובה

ד``ר יצחק בכר
    02/09/2014

שלום חיילת
    ישנם אמצעים כמו לייזר רך שעשויים להאיץ את ההחלמה אבל עדיין יש חשיבות להמשך מנוחה. שימי לב לא מדבר על להיכנס למיטה ולצאת ממנה כאשר הכול עובר אלא רק מנוחה מעומסים נושאי משקל (עמידה, הליכה, ריצה).
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו