כאב בלתי נסבל בכתף שמאל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאב בלתי נסבל בכתף שמאל
    Sahar
    06/12/2015

אני מתאמן מזה כשנה וחצי בחדר כושר(עם הפסקות) לאחר תקופת אימון של כחצי שנה חשתי מעין דקירה בכתף שמאל(מקדימה) ומיד הפסקתי את האימון(ביצעתי מתיחות של סוף אימון ואז סיימתי). לאחר שביצעתי US כתף אובחנה דלקת קלה בגיד ונכתב בUS שהבחינו בנוזל מאחורי הכתף(איזור השכמה). עברתי בין 4-5 טיפולי פיזיותרפיה שכללו חשמל ודיקור יבש בשילוב עם תרגילי שיקום לחגורת הכתפיים ואכן חזרתי להתאמן עם חולשה מסוימת בפלג הגוף העליון אך ללא שום כאבים. לאחרונה עקב מגבלות לו"ז לא יצא לי להתאמן כשבוע וחצי-שבועיים ומשום מה הכאבים תקפו אותי חזרה. מבחינת תאור הכאב אני יכול להגיד שאני מרגיש כמו התכווצות\דקירה בחלק הקדמי של הכתף כשהשריר מאחורה(לכיוון הצוואר) קשה מאוד.הדבר מגביל אותי מאוד החל משינה בלילה ועד סיבוב ההגה במהלך הנהיגה. בנוסף, כעת ברור לי שלכאבים אין שום קשר לפעילות הספורטיבית .
    אשמח לקבל המלצות להמשך טיפול.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאב בלתי נסבל בכתף שמאל

הוספת תגובה

• כאב בלתי נסבל בכתף שמאל - תגובה

רוית למפל
    23/12/2015

היי שחר, נשמע לי כאילו הבעיה לא טופלה, אלא הסימפטומים.
    הייתי ממליצה לך לגשת לאבחון מקיף אצל איש מקצוע העובד בתחום התנועה והיציבה.
    עושה רושם ככל הנראה שיש מספר מוקדים מכווצים שעדיין ישנם כמו שריר החזה, והחזה הקטן שמקרינים כאב מיוצרים מגבלה תנועתית.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו