מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאב בלתי נסבל בכתף שמאלSahar06/12/2015
אני מתאמן מזה כשנה וחצי בחדר כושר(עם הפסקות) לאחר תקופת אימון של כחצי שנה חשתי מעין דקירה בכתף שמאל(מקדימה) ומיד הפסקתי את האימון(ביצעתי מתיחות של סוף אימון ואז סיימתי). לאחר שביצעתי US כתף אובחנה דלקת קלה בגיד ונכתב בUS שהבחינו בנוזל מאחורי הכתף(איזור השכמה). עברתי בין 4-5 טיפולי פיזיותרפיה שכללו חשמל ודיקור יבש בשילוב עם תרגילי שיקום לחגורת הכתפיים ואכן חזרתי להתאמן עם חולשה מסוימת בפלג הגוף העליון אך ללא שום כאבים. לאחרונה עקב מגבלות לו"ז לא יצא לי להתאמן כשבוע וחצי-שבועיים ומשום מה הכאבים תקפו אותי חזרה. מבחינת תאור הכאב אני יכול להגיד שאני מרגיש כמו התכווצות\דקירה בחלק הקדמי של הכתף כשהשריר מאחורה(לכיוון הצוואר) קשה מאוד.הדבר מגביל אותי מאוד החל משינה בלילה ועד סיבוב ההגה במהלך הנהיגה. בנוסף, כעת ברור לי שלכאבים אין שום קשר לפעילות הספורטיבית .
אשמח לקבל המלצות להמשך טיפול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב בלתי נסבל בכתף שמאל - תגובה
רוית למפל23/12/2015היי שחר, נשמע לי כאילו הבעיה לא טופלה, אלא הסימפטומים.
הייתי ממליצה לך לגשת לאבחון מקיף אצל איש מקצוע העובד בתחום התנועה והיציבה.
עושה רושם ככל הנראה שיש מספר מוקדים מכווצים שעדיין ישנם כמו שריר החזה, והחזה הקטן שמקרינים כאב מיוצרים מגבלה תנועתית.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)