מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבי צוואר שמקרינים לאף ולעינייםמיכל04/04/2017
שלום רב,
מזה זמן רב שיש לי בעיה שמתרחשת דווקא במצב סטטי. כאשר אני פעילה אין לי שום כאב אולם ברגע שאני מתיישבת על מחשב, בעבודה או בנהיגה מתחיל לי כאב ולחץ מאיזור הצוואר לראש, לאף ולעיניים, לעיתים פועם בצד אחד או שניהם. לעיתים הלחץ הופך לכאב בלתי נסבל ומחייב משככי כאבים. עשיתי צילום צוואר וצילום סינוסים ונבדקתי אצל א.א.ג, אורטופד, רופא עיניים ואף נוירולוג ולא נמצא דבר. כיצד אפשר לחזור לתפקוד רגיל? תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי צוואר מקרינים
רוית למפל04/04/2017קשה לתת לך מענה על פנייתך משום שהיא דורשת אבחון ובדיקה מעמיקה על מנת להבין את שורש הבעיה ומקורה.
יכול להיות שהכתובת היא אצלנו אנשי התנועה והשיקום, אך יכול להיות שהבעיה מצריכה בדיקה במרפאות כאב ובדיקה של רופאים מומחים.
אתה מוזמן להגיע אלינו לאבחון ובנוסף הייתי ממליצה לגשת לאבחון נוסף.
יש רופאי אף אוזן גרון מאבחנים מעולים ד"ר ירון ליאונוב וד"ר יהודה רוט.
רפואת כאב בבי"ח רעות- אחד מאנשי המקצוע הטובים בארץ ד"ר ז'ק וטין.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מאיזור הצפון
מיכל04/04/2017ובכל מקרה, א.א.ג האחרון הציע סי.טי של מערות האף.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)