תוצאות של מאר בכתף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תוצאות של מאר בכתף
    שרית שריקי
    28/02/2018

יש לי תוצאות של מאר בכתף רשום שיש לי קרע ב. Ssp בורסיטיס subdeltoid ahd subacromial B ursa תפוחה אם נוזל יתר בתוכה הודגם קרע בכול עובי הגיד באורך כ10 ס"מ supraspinatus מה זה אומר ומה אפשרי לעשות במצב הזה והאם צריך לעשות ניתוח במצב כזה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תוצאות של מאר בכתף

הוספת תגובה

• קרע בגיד ה - Supraspinatus

עזרא שגיא
    01/03/2018

שלום שרית
    טיפול בקרע בעובי מלא בגיד ה - Supraspinatus.
    ההחלמה לאחר ניתוח לתיקון קרעים בגיד הנ"ל הנו תהליך כאוב וממושך.
    יחד עם זאת ניתן להתאים טיפול מיוחד לאופי הבעיה, התלונות הגופניות, מידת הפעילות הגופנית, ומצב הבריאותי הכללי, יהווה שיקול בבחירת תכנית טיפולית.
    רצוי לאבחן את הבעיה על מנת להתאים את אופי הטיפול.
    בברכה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם לאחר הניתוח זה ניתוח יומי

שרית שריקי
    01/03/2018

האם לאחר הניתוח זה ניתוח יומי או שצריך להישאר כמה ימים והאם יש שיקום? וכמה זמן הניתוח .רופא אורטופד נתן לי הפניה לעשות ניתוח

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כן לטלפון

שרית שריקי
    04/03/2018

האם אפשר לקבל תשובה לשאלתי לגבי זמן הניתוח או אם צריך שיקום וכמה זמן השהייה בבית חולים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו