מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבים מתמשכים בזרועות וברגלייםמרים30/05/2018
אני בת 55. שוחה כבר כשלש שנים פעמיים בשבוע. לפני כחצי שנה התחלתי גם ללכת לחדר כושר ולשיעורי פילאטיס. לרוב מתעמלת סהכ 2-5 בשבוע. לאחרונה התפנה לי הרבה זמן ויצא לי להתעמל כמעט כל יום. כאשר התחילו לי כאבים חזקים בזרועות ואף מעט ברגליים לפני כחודש הנחתי שהגזמתי ויצאתי לפסק זמן. רוב הכאבים חלפו אבל ביד ימין הכאבים מתמשכים באופן מוזר. רוב הזמן אין לי כאבים כלל ותנועת היד אינה מוגבלת, אך פעם ביום בממוצע בזמן פעולת יד פשוטה, כדוגמת הושטת היד להרים משהו, אני נתקפת כאב חזק מאוד בשרירי הזרוע והיד כאילו נתקעת לי ואני לא מצליחה ליישר אותה עד הסוף. אני מורידה את היד ואחרי דקה או שתיים כבר אין לי בעיה לבצע את אותה הפעולה. רק אולי אני נשארת עם קצת תחושה של התכווצות קלה. יש לציין שלפני שבועיים לקחתי אנטיביוטיקה לטיפול בבעיה אחרת ובמשך הימים בו נטלתי האנטיביוטיקה לא היו לי כאבים ביד כלל. עם סיום הטיפול התחילו התקפי ההתכווצות המתוארים למעלה. אני גם חוששת לעסוק בכל פעילות ספורטיבית אשר מערבת את הידיים. לוקחת בהמלצת רופא המשפחה אני לוקחת מגנזיום אך זה לא משפיע כלל. מה יכולה להיות הבעיה וכיצד עלי לנהוג מבחינה רפואית וספורטיבית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים מתמשכים בזרועות וברגליים
עזרא שגיא07/06/2018שלום וברכה
לשאלתך . רצוי לבדוק ולאבחן את מקור הבעיה. אם אכן זה חוסר איזון ביומכני. או בעיה אחרת ממקור אחר בגוף.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)