כאבים מתמשכים בזרועות וברגליים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים מתמשכים בזרועות וברגליים
    מרים
    30/05/2018

אני בת 55. שוחה כבר כשלש שנים פעמיים בשבוע. לפני כחצי שנה התחלתי גם ללכת לחדר כושר ולשיעורי פילאטיס. לרוב מתעמלת סהכ 2-5 בשבוע. לאחרונה התפנה לי הרבה זמן ויצא לי להתעמל כמעט כל יום. כאשר התחילו לי כאבים חזקים בזרועות ואף מעט ברגליים לפני כחודש הנחתי שהגזמתי ויצאתי לפסק זמן. רוב הכאבים חלפו אבל ביד ימין הכאבים מתמשכים באופן מוזר. רוב הזמן אין לי כאבים כלל ותנועת היד אינה מוגבלת, אך פעם ביום בממוצע בזמן פעולת יד פשוטה, כדוגמת הושטת היד להרים משהו, אני נתקפת כאב חזק מאוד בשרירי הזרוע והיד כאילו נתקעת לי ואני לא מצליחה ליישר אותה עד הסוף. אני מורידה את היד ואחרי דקה או שתיים כבר אין לי בעיה לבצע את אותה הפעולה. רק אולי אני נשארת עם קצת תחושה של התכווצות קלה. יש לציין שלפני שבועיים לקחתי אנטיביוטיקה לטיפול בבעיה אחרת ובמשך הימים בו נטלתי האנטיביוטיקה לא היו לי כאבים ביד כלל. עם סיום הטיפול התחילו התקפי ההתכווצות המתוארים למעלה. אני גם חוששת לעסוק בכל פעילות ספורטיבית אשר מערבת את הידיים. לוקחת בהמלצת רופא המשפחה אני לוקחת מגנזיום אך זה לא משפיע כלל. מה יכולה להיות הבעיה וכיצד עלי לנהוג מבחינה רפואית וספורטיבית?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• כאבים מתמשכים בזרועות וברגליים

עזרא שגיא
    07/06/2018

שלום וברכה
    לשאלתך . רצוי לבדוק ולאבחן את מקור הבעיה. אם אכן זה חוסר איזון ביומכני. או בעיה אחרת ממקור אחר בגוף.
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו