מידע רפואי
פורומים
- אורתופדיה ילדים
- דלקות והפרשות באברי המין - גברים ונשים
- ניתוחי גב, כאבי גב, עמוד שדרה
- תמיכה במשפחות ילדים חולי סרטן
- רפואה משלימה, רפואה אלטרנטיבית
- פסיכולוגיה הוליסטית
- נטורופתיה ותזונה
- רפואת עור פוטודינמית
- רפואת שיניים לילדים
- נכויות, אחוזי נכות
- וטרינריה
- בניית ציפורניים
- שתלים דנטליים, טיפול שורש
- אקנה, צלקות פצעי בגרות
- בעיות פוריות - תמיכה
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר ניצן שלזינגר
השתלות שיניים ואסתטיקה,ICOI, ובעל תואר Diplomate מטעמה. בעל מרפאה פרטית בראש העין שמרכז עיסוקה שיקום הפה, ALL ON 4 . בוגר הפקולטה לרפואת שיניים בהדסה עין כרם.
- כאב בכתף שמוקרן להמשך היד , וגם בשורש וגב כף הידאופיר17/07/2019
היי ,אני בן 22 , המצב שלי כזה , לפני שנה וחצי הייתי מאמן באופן רציף במכון כושר , לאט לאט החל כאב ב2 שורשי כפות היד שאחרי מספר ימים התחיל להיות רציני ולמנוע ממני להתאמן . לאחר כשבוע של מנוחה , הופיעו כאבים ב2 הכתפיים גם כן. הייתי בהמון בירורים וכן טיפולים כמו פיזותרפיה והזרקת קורטיזון שלא עזרו . הכאב משפיע עלי לרוב כאשר אני עושה איזשהי פעולה עם האיזורים הכואבים או אם אני נשען עליהם או נשאר בתנוחה שגורמת לכאב. בכף היד הכאב החל להיות משמעותי גם כאשר אני רק מקפל את היד כלפי פנים , בנוסף בעת שימוש במכשיר הנייד או סתם כתיבה , יכול מאוד להשפיע. הייתי אצל מומחי כתף שגם שלחו אותי לMRI בכתף אחת ומצאו קרע זעיר בגיד סופרה ספינטוס שלדעתם לא אמור לעשות את ההשפעות שאני מתלונן עליהן.בנוסף ביצעתי גם MRI לשורש כף היד אך ללא ממצאים . מצבי הנוכחי לאחר שנה וחצי מתחילת הכאבים כבר לא מתאמן בכלל ורק מנסה לטפל במצב ללא הצלחה , הכאב בכתף המון פעמים מוקרן לי להמשך היד עד המרפק . אשמח לדעה או לעצה לגבי המצב , תודה רבה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי כתף וכפות ידיים
פיזיוקליק19/07/2019ראשית, והכי חשוב תחזור לאימון! מי כמוך יודע מה זה נותן! איך? קודם כל אין שום בעייה לאימון אירובי ואימון רגליים. באימון משתחרר חומרים בשם אנדורפינים שיעזרו גם לריפוי הכתפיים וכפות הידיים.
לגבי הכאבים, נסה לתרגל תנועות שללא כאבים. 5 דקות בלבד אבל כל יום. כל תנועה שאינה כואבת ובכל המיפרקים הכואבים. הגדל בהדרגה את התנועות. המיפרקים זקוקים לזה. אבל לא לתנועות הכואבות . אל לא הולך,נסה לתרגל במים. זה ממש עוזר!
בהדרגה גדולה, כל חודש, הוסף חצי קג למישקל. אם לא הולך בכלל כאבים, פנה לפיזיותרפיה אבל למי שמומחה בתחום כתפיים וכאב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?