שלום שמי ליאת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום שמי ליאת
    ליאת
    14/01/2009

אני מעסה מוסמכת ולומדת עיסוי רפואי .לעיתים אני נכנסת לפורומים מקצועיים ,על מנת להעשיר מעט את ידיעותיי. רציתי רק לומר שאני מתרשמת עמוקות מהאינפורמציה ,האכפתיות,והמקצועיות האדירה ,הניתנת פה ע"י הצוות. בנוסף,שאלה:יש לי שבר מאמץ במטטרסל שני ושלישי של רגל ימין וכאבים בשתי כפות הרגליים.יש לי קשת גבוהה ואני מדריכת מחול,כך שכנראה נשחקתי. לא עשיתי מיפוי ,אבל אני מזהה את הכאבים מלפני ארבע שנים. כדי להקל אני משתמשת במדרס , קרח,ועיסוי יומיומי. יש איזו הצעה שלא העלתי על דעתי? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום שמי ליאת

הוספת תגובה

• שלום ליאת

שרון רוזנמן
    14/01/2009

תודה רבה על המחמאות.
    לגבי שבר המאמץ-אם אכן זהו שבר מאמץ חשוב מאד לנוח! ולא להמשיך להעמיס על המקום מכיון ששבר מאמץ עלול להחמיר אם לא מטופל כראוי.
    קשת גבוהה, כאבים בכפות הרגליים לכשעצמם-נראה שאת מטפלת כראוי בכדי להקל על הכאב במידה ואת יודעת שהכאב מקורו בעומס בלבד ללא נזק נוסף. אם זוהי תופעה שחוזרת על עצמה כדאי לברר מה מקורה מכיון שיתכן וניתן לפתור את כאבים אלו ע"י איזון שרירים נכון הכולל גם את הבירכיים והירכיים-כדאי להתייעץ עם איש מקצוע מתאים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

ליאת
    15/01/2009

אני אקח זאת בחשבון.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו