מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- התייעצות בנושא אורתוסקופיהקנטור26/04/2009
שלום
לאחר תקופה של ריצה התחילו כאבים באחת הברכיים.
בוצע רנטגן ומיפוי עצמות ללא תוצאות
בMRI התגלתה ציסטה ונוזל מוגבר .
לאחר פגישה עם אורטופד הומלץ לי על ניתוח אורתוסקופיה לסילוק הציסטה.
ההערכה שלו היא שהציסטה הזעירה היא זו שגורמת לכאב ונמצאת באזור שבו אני מתלונן על כאבים- בחלק החיצוני של הברך ב"שקע" .
הכאב עצמו מופיע בזמן פעילות, בזמן ישיבה. בא בגלים.
זה נמשך כבר מעל חצי שנה ואני רוצה להיפטר מהכאבים . פזיותרפיה לא עזרה .
האם סביר שהציסטה היא הגורם לכאבים?
הכאבים החלו להופיע לראשונה לאחר ריצות עם מאמץ יחסית גבוה, השאלה היא אם זה קשור. בMRI נמצא נוזל מוגבר, הציסטה ורצועה צולבת מעט בלתי סדירה. לא דברים חריגים יותר מידי.
אם לא נוציא אותה- היא תעלם לבד? כמה זמן זה לוקח?
האם להערכתכם אורתוסקופיה תטפל בבעיה לצמיתות?
מהם אחוזי ההצלחה ומהו משך ההחלמה מניתוח שכזה?
תודה רבה ויום טוב!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרבה שאלות!
ד''ר יוני ירום26/04/2009קיימת סבירות שהציסטה היא שגורמת לכאבים אם כי לא נדע בודאות עד שתצא
סביר להניח כי לא תעלם לבד
אחוזי ההצלחה מהניתוח - תלוי מה אתה מצפה מלכתחילה - האם לא להיפגע יותר?(סיכוי גבוה)
האם העלמות הכאבים? ( סיכוי לא רע)
משך ההחלמה תלוי בממצאי הניתוח כיון שיכול להיות שיגלו עוד דברים אך סביר להניח חזרה לפעילות מלאה תוך חודש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם אתה ממליץ?
קנטור27/04/2009מומלץ לדעתך לבצע את הניתוח במקרה שלי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם שום דבר אחר לא עזר-לך על זה.
ד''ר יוני ירום11/05/2009בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)