מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- טניס אלבוירון15/06/2009
שלום מלומדיי
לפני כחצי שנה נפצעתי כאמור לעיל , מאז הייתי אצל אורטופד ,קיבלתי אתופן למכביר ועוד כדורים שאינני זוכר את שמם , ללא הועיל.
לפני כחודש הזריק לי הרופא סוג של סטרואיד והכאב באמת חלף למספר ימים אז חזר שוב.
אציין שאני מתאמן בחדר כושר כשלוש שנים ועובד כטכנאי שרות כך שהיד תמיד סוחבת ארגז כלים.
אפילו בנהיגה אני מרגיש כאב מידי פעם.
מה עלי לעשות,אלו בדיקות עלי לדרוש כדי לבצע ברור מעמיק.
בבקשה אל תפתרו אותי ב"תפסיק להתאמן " כי אני לא "חי" בלי משקולות.
הפחתתי די הרבה בעומסים,הפסקתי תרגילים חשובים מאוד כגון מתח ופולי על סוגיו .
אנא עיזרו לי .
ירון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הגיע הזמן
ד''ר יוני ירום15/06/2009לבצע הדמייה נאותה
אנא בקש בדיקת אולטרה סאונד אבחנתי למרפק על מנת להגיע למסקנה מה ניזוק וכמה
את הבדיקה יש לבד=צע אתל רופא המתמחה בסוג זה של בדיקות כי תועלתה גדולה כמומחיותו של הרופא כלומר היא תלוייה ביד הבודק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)