מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שברי מאמץ כפות רגלייםליאת07/08/2009
שלום,
אני בת 28, לפני כשנתיים וחצי אחרי סדרת אימוני הליכה מאומצת אובחן שיש לי "שברי מאמץ ושזה יעבור במנוחה ואין מה לעשות מעבר". במשך השנתיים האלו הרבתי במנוחה אבל לא הצלחתי לחזור לפעילות שכן הכפות רגליים פשוט כואבות (גם במנוחה זה מורגש) וחלק מהשברים עברו אבל בעיקר נוספו המון שברים חדשים. חזרתי כמה פעמים לאותו האורטופד שאמר שחוץ ממיפוי אין מה לעשות ושאני יכולה להמשיך בפעילות ההליכה וזה יעבור. מיותר לציין שזה לא עבר, זה רק החמיר, הוא לא רצה לתת המלצות על פיזיותרפיה עדינה שביקשתי - אמר שאין כזו ואפילו מדרסים שאמרתי - אמר אם בא לי באופן פרטי שאעשה.
לאחרונה, בהדרגה, עם מדרסים חדשים ונעליים מצויינות לספורט לכל הדעות, ניסיתי לחזור לאימוני הכושר כי אני מאמינה שהשרירים צריכים חיזוק וזה לא בריא בכלל לעשות כלום - אך המצב החמיר ועכשיו יש כאבים חדשים חדים בקרסול/עקב, מדי פעם כמו מחטים ואני מדי פעם צולעת. המקור להחמרה - המדרסים שרכשתי על דעת עצמי.
אני חשה חסרת אונים, לא יודעת מאיפה להתחיל לתקן את מצבי. נואשתי מהאורטופד חסר הידע הזה שבחוצפתו וחוסר רצונו לעזור כנראה החריף את מצבי.
איך אני יכולה לפתור את הבעייה ולחזור לכושר? מה עושים? לאן פונים? תרגילים שיחזקו את הרגליים ולא יפגעו יותר אלא יתרמו להחלמה? פיזיותרפיה - ממי מבקשים (רופא המשפחה מסרב והאורתופד גם לא נותן)?
תודה רבה,
ליאת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום ליאת
ד''ר יוני ירום11/08/2009המצב אינו נואש
לא סביר ששברי מאמץ יתמידו זמן כה רב של שנתיים וחצי ולכן חייבים להגיע לפתרון .
דרך הביטוח המשלים הנך יכולה להגיע לאורטופד מומחה לכף רגל ולנסות ביחד לעבוד לקראת פיתרון. לפיסיותרפיה יש מקום של כבוד כאן בחיזוק השרירים שמסביב לקרסול
שלחי מייל על מנת לקבל המלצות ומומחים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
ליאת12/08/2009תודה רבה על התשובה, אשמח מאוד להמלצות ומומחים (גם של פזיותרפיה)
ע"מ לפנות בהקדם אפשרי לטיפול, המייל שלי: [email protected].
תודה, ליאת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבאפשרותך לעזור לעצמך
ליזי20/08/2009ליאת, קיים תכשיר טבעי בשם "וונדר מומיו" ניתן להשגה ברשתות הפארם בתי טבע ובתי מרקחת. מאד מאד יעיל לחיזוק ובניית עצמות וחוליות אין מצב שלא עוזר. ידוע על מבוגרים רבים עם בעיות קשות שהתרפאו וכן ספורטאים רבים, כן ישנה אגודת ספורט אחת ידועה באחת מערי ארצינו שרוכשת במרוכז את הוונדר מומיו לשחקניה.
ליאת שווה לנסות, לא מדובר בהליך ארוך. תוך זמן קצר מאד מרגישים את ההבדל וכן ניתן לראות תוצאות בצילומים ובדיקות.
ליזי בעלת נסיון רב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאמת כל מילה
מיכאל23/08/2009אכן מנסיוני ומנסיון חברים נוספים. אני מאשר שה"וונדר מומיו" הוא מוצר מאין כמוהו לחיזוק ובניית עצמות וחוליות בכל מצב ובכל גיל. בנוסף,
ניסים ל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)