מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קרע ברצועה צולבת בברךרענן07/09/2009
שלום. אני בן 46, לפני מס' חודשים במהלך חופשת סקי קרעתי את הרצועה הקדמית הצולבת (לפי MRI).הרופא שבדק אותי אז לא אבחן את הנזק ונתן לי נקסין. המשכתי בפעילות רגילה ועם הזמן פחתו הכאבים אך לא חלפו ולכן פניתי לייעוץ נוסף שהוביל ל-MRI. כיום אני חש בכאבים רק במהלך ריצה ולעיתים בעליה/ירידה במדרגות. אני ממשיך להתאמן בחדר כושר (ללא ריצה) ולרכב על אופניים. שאלתי היא: ברור לי שאצטרך לעבור ניתוח לשחזור הרצועה כדי לחזור לפעילות ספורטיבית מלאה אולם האם דחיית הניתוח במספר חודשים (אני כרגע בחו"ל ומעדיף לבצע את הניתוח בשובי ארצה) עלולה לגרום נזק? מה אפשרויות הניתוח ומה זמן ההחלמה הצפו לשוב לעבודה? לשוב לפעילות ספורטיבית?תודה ו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא בטוח שצריך ניתוח
ד''ר יוני ירום24/09/2009וראין בעייה לבצע באם תצטרך עוד כמה חודשים
הבעייה הנה בשיקום - ניתן לבצע שיקום מלא גם ללא ניתוח ובאם הברך לא "בורחת" - אין צורך בניתוח
באם תחליט לבצעו - יש לחשב 4-6 חודשי שיקום לפני חזרה לפעילות ספורטיבית
חזרה לעבודה - משרדית תוך שבועות בודדים , פיסית - שבועות יותר מרובים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)