מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבים.....26/09/2009
ביום ראשון עשיתי אימון כוח לרגליים,יום שני קמתי בבוקר והיו לי כאבים ברגל שמאל מצד ימין לברך ומאוחרי הברך בקטע החיצוני בגיד. כאבים בישיבה שבאו לשנייה ונעלמו כל איזה 20 דקות ואחר איזה שעתיים נעלמו לגמרי,חזרתי מהלימודים שמתי קרח עברו הכאבים באזור הזה לגמרי, נחתי לא עשיתי כלום ויום רביעי שוב עשיתי ריצה דיי קלה עד ששוב הרגשתי שם כאבים קטנים שנעלמו עם הזמן.עצרתי בכל זאת את הריצה וחזרתי לביתי,נחתי וכרגיל המשכתי לטפל עם קרח וגם אבמטיות חמות.
אתמול קמתי בבוקר ואחרי שעה בערך הופיע לי כאב בפיקת הברך ברגל שמאל,כאבי בזמן ישור וקיפול של הברך,הכאבים היום לכמה דקות ומאז נעלמו לתמיד,היום בדיוק לפני חצי שעה בזמן שיישרתי את הרגל והפעלתי שריר בארבע ראשי הרגשתי כזה כאב בברך,שמתי קרח ושוב הכאבים נעלמו לגמרי.אינני יודע מה לעשות,אני עוד חודשיים מתגייס לצנחנים ויש לי גיבוש לפלס"ר ולמגלן ואני צריך להגיע בכושר בכדי לעבור!
הטור לאורטפוד רק עוד שבוע וחצי,אז מה האפשרויות,מזה יכול להיות?איך לטפל ואיך להתנהג עד לתור אצל האורטפד?
*יש לצייין שהכאבים חלשים ולא מפריעים בזמן הליכה או משהו.
*ופעם פעם הייתי פצוע ועשיתי מדרסים של 1200 שקל,ביו מכניים,בהתחלה הם לא היו נוחים,את המדרסים התאימו לכף הרגל,יכול להיות שהמדרסים פוגעים ולא עוזרים אם ההתאמה לא הייתה הכי מדוייקת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עושה רושם
ד''ר יוני ירום27/09/2009שלפי התיאור, העניינים אינם כה חמורים
באם המדרסים אינם מותאמים היטב, הם יכולים לגרום לנזק
הייתי מציע לא לפחד כל כך ולראות מה תיתן החזרה לאימונים רגילים ובאם ימשיכו, לראות רופא
כרגע, הקרח עושה רושם שעוזר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)